Aslı Bekiroğlu'nun spor pozu teşhir krizi çıkardı!

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni alan Aslı Bekiroğlu bu kez tepki aldı. Spor yaparken fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu "teşhir mi yapıyorsun spor mu?" yorumlarını aldı.

Aslı Bekiroğlu'nun spor pozu teşhir krizi çıkardı! - Sayfa 1

Sevgilisi Can Koçkan ile yaptığı yaz tatili ile çok konuşulan sevilen oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun spor pozu instagramı yıktı. Takipçileri ikiye ayıran bu poza 'neden kendini teşhir ediyorsun, spor mu bu' yorumu yapıldı.


19
Aslı Bekiroğlu'nun spor pozu teşhir krizi çıkardı! - Sayfa 2

Son olarak Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alan sempatik oyuncu Aslı Bekiroğlu sevgilisi Can Koçkan ile yaptığı aşk tatili bitirdi ve yeni projeler için kollarını sıvadı. Spora olan düşkünlüğü ile bilinen Aslı Bekiroğlu'nun instagram hesabından paylaştığı spor pozu ise takipçilerini ikiye böldü.


29
Aslı Bekiroğlu'nun spor pozu teşhir krizi çıkardı! - Sayfa 3

24 yaşında olan ve Yol Arkadaşım sinema filminde performansı ile beğeni toplayan güzel oyuncu sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden birisi. 931 bin kişi tarafından takip edilen Bekiroğlu'nun her paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geliyor.


39
Aslı Bekiroğlu'nun spor pozu teşhir krizi çıkardı! - Sayfa 4

Sevgilisi ile birlikte spor yapmayı seven ve bunu sık sık sosyal medya hesaplarından yayınlanan Bekiroğlu'nun son paylaşımı kriz çıkardı. Spor sonrası bir fotoğrafını hayranlarının beğenisine sunan oyuncuya tepki yağdı.


49