Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu sözleri başını yaktı, filmden kovuldu! Bakın ne dedi

Aslı Bekiroğlu, 2007 yılında geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybeden genç şarkıcı Barış Akarsu hakkında söyledikleri ile gündem oldu. Hatasını fark eden ve özür dileyen Aslı Bekiroğlu film ile ilgili flaş bir karar aldı.

Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu sözleri başını yaktı, filmden kovuldu! Bakın ne dedi - Sayfa 1

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu ise yeni projesiyle ilgili konuşurken büyük bir gafa imza attı.

112
Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu sözleri başını yaktı, filmden kovuldu! Bakın ne dedi - Sayfa 2

Filmde Akarsu'nun kız arkadaşı rolünü canlandıracak olan Bekiroğlu, "Barış beyin trajik bir ölümü oldu ne söylemek istersiniz?" sorusuna verdiği yanıtla eleştirilerin odak noktasına oturdu. Gelen tepkilerin ardından ise Bekiroğlu, rol alacağı film projesinden ayrıldığını duyurdu.

212
Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu sözleri başını yaktı, filmden kovuldu! Bakın ne dedi - Sayfa 3

Sosyal medya uygulaması Vine'de çektiği videolar ile tanınıp dizi-film oyuncusu olan Aslı Bekiroğlu, Elle dergisinin ödül törenine katıldı. Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, kadrosunda yer alacağı Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı film hakkında konuştu. 

312
Aslı Bekiroğlu'nun Barış Akarsu sözleri başını yaktı, filmden kovuldu! Bakın ne dedi - Sayfa 4

Törende ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bekiroğlu, filmde Akarsu'nun kız arkadaşını Merve'yi oynayacağını söyledi.

412