Aşkları kısa sürdü! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz birbirini tek kalemde sildi

Dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Deniz Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıktı. Ayrılık kararı aldıkları konuşulan çift, özel hayatları hakkında sessizliklerini koruyor.

Aşkları kısa sürdü! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz birbirini tek kalemde sildi - Sayfa 1

Geçtiğimiz yaz televizyonlarda yayınlanan Baht Oyunu adlı romantik komedi dizisinde tanışan ve arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti, bir süredir gözlerden uzak aşk yaşıyordu. Romantik pozlarıyla sık sık isimlerinden söz ettiren ikiliden kötü haber geldi.

114
Aşkları kısa sürdü! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz birbirini tek kalemde sildi - Sayfa 2

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER
Birbirlerine çok yakıştırılan ve örnek olarak gösterilen çift, sosyal medya hesabından birbirini takipten çıkardı. Birbirini silen çiftin kesin ayrılık nedeni bilinmezken çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Çiftin birlikte olan fotoğraflarını kaldırmaması da kafaları karıştırdı.

214
Aşkları kısa sürdü! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz birbirini tek kalemde sildi - Sayfa 3

Cemre Baysel yaz döneminde Senden Daha Güzel isimli FOX TV dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı ancak dizisi geçtiğimiz haftalarda final yaptı. Aytaç Şaşmaz ise FOX TV'de yayınlanacak olan Darmaduman dizisinde rol alacak.

314
Aşkları kısa sürdü! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz birbirini tek kalemde sildi - Sayfa 4
414