Televizyon
09 Oca 2012 10:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

AŞKIN ÇÖZEMEYECEĞİ DÜĞÜM VAR MI? KOYU KIRMIZI BU AKŞAM EKRANDA!

Özgü Namal, Ozan Güven'in yer aldığı cesareti ve gerçek aşkı konu alan 'Koyu Kırmızı' bu akşam Star'da başlıyor. VİDEO

Özgü Namal, Ozan Güven ve Muhammed Uzuner’İn başrollerini paylaştığı koşulsuz sevgiyi, fedakârlığı, cesareti ve gerçek aşkı konu alan ’Koyu Kırmızı’ bu akşam Star’da başlıyor.


Ozan Güven ve Özgü Namal’ın başrolünde olduğu Star’ın yeni dizisi ’Koyu Kırmızı’ her Pazartesi saat 20.00’de ekrana gelecek.
Hayatını böbrek hastası kız kardeşini yaşatmaya adamış, dar gelirli bir öğretmen Cemil (Ozan Güven) ile zengin bir ailenin evlenmek üzere olan inatçı ve sıradışı kızı Ümit’in( Özgü Namal) geçirdiği kaza sonrasında hayatlarının kesişmesinin anlatıldığı “Koyu Kırmızı”da ayrıca İpek Bilgin, Sevda Erginci, Çağlar Çorumlu gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor. 

Her şey Ümit’in bir trafik kazası geçirmesiyle başlar. Kan kaybeden genç kadını kurtarmak için gerekli olan kan, hastanenin stoklarında kalmamıştır. Ümit’in nişanlısı Mahir (Muhammed Uzuner) panik içinde kan ararken sonunda Cemil’i bulur. Cemil bir çocuğa kan bağışlamış, eve dönmek üzeredir. Mahir, Cemil’den nişanlısı için kan vermesini ister. Cemil ise henüz bağışta bulunduğu için kan verecek durumda değildir. Çaresiz durumdaki Mahir, ne gerekiyorsa ödemeye, vermeye hazırdır; yeter ki nişanlısının hayatı kurtulsun. Cemil, Mahir’in kendini beğenmiş tavırlarından hoşlanmasa da kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına kan vermeyi kabul eder.

Ümit kurtulur. İlerleyen günlerde, böbrek hastası olan kızkardeşi iyice rahatsızlanınca Cemil, gidip Mahir’den yardım ister ama Mahir’in tepkisi Cemil’i çılgına çevirir. Kızkardeşini hayatta tutmaya çalışırken bir de acımasızca aşağılanan Cemil, herkesin hayatını değiştirecek çılgınca bir işe girişir.

 İŞTE O FRAGMAN!