Magazin
17 Ağu 2010 10:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:33

AŞKA GELDİLER! TANRIVERDİ SEVGİLİSİYLE ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDI!

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Tanrıverdi karakteriyle ünlenen genç oyuncu Sarp Apak ile sevgilisi Melis Başar Cihangir'i aşk ateşiyle yaktı.

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Tanrıverdi karakteriyle ünlenen genç oyuncu Sarp Apak, aşka geldi. Apak, önceki gün Cihangir'de meraklı bakışlara aldırmadan sevgilisi Melis Başar'la dakikalarca öpüştü.

Sevgilisi Melis Başar'la kafede herkesin ortasında öpüşen Sarp Apak, fotoğraflarını çektiğini fark edince panikledi. Yüzü allak bullak olan Apak, öpücüğü anında kesti.

2.5 YILDIR BERABERLER
Sarp Apak ile sevgilisi Melis Başar Cihangir'i aşk ateşiyle yaktı! Avrupa Yakası'nda Tanrıverdi ve ardından Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı 'Güven' karakteriyle genç kızların sevgilisi olan Apak, önceki gün 2.5 yıldır birlikte olduğu Başar'la bir kafede yemek yedi. İki sevgili bir ara aşka gelip öpüşmeye başladı.

ARKADAŞLARI UYARDI
Çevredekilerin meraklı bakışlarına aldırmadan dakikalarca öpüşen Sarp Apak ile Melis Başar'ı , bir süre sonra masalarında oturan diğer arkadaşları uyardı. Gazetecileri fark eden Apak, hemen sevgilisinden uzaklaştı. Bir süre şaşkın şaşkın etrafına bakan ünlü oyuncu, daha sonra hiçbir şey yokmuş gibi sohbete devam etti.