Televizyon
30 Oca 2020 09:42 Son Güncelleme: 30 Oca 2020 10:01

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin yayın haklarını hangi kanal aldı?

Başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz'ın paylaştıkları, 31 Ocak'ta vizyona girecek Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin yayın haklarını alan kanal belli oldu.

Bu Cuma günü vizyona girecek olan merakla beklenen 'Aşk Tesadüfleri Sever 2' filminin yayın hakları Kanal D tarafından alındı.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın birlikte üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, büyüleyici ve sarsıcı bir aşkın, gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkan ve tesadüflerle örülü hikâyesini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan film geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken seyircisini 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkaracak.

“Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin başrollerini başarılı oyuncular Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor. Filmin zengin oyuncu kadrosuna başrollerin yanı sıra Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen, Eli Mango gibi isimler de yer alıyor.