Aşk pozu patlayan Batuhan ilk kez konuştu! 'Evliyim, 2 çocuğum var, bu fotoğraftan sonra...'

Survivor 2021 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya, aynı yarışmadan arkadaşı ve vücut geliştirme şampiyonu Aleyna Çalışkan ile yaşadığı aşka ilişkin haberin basına yansıma şeklinden rahatsız olduğunu belirterek, alaycı bir üslupla video paylaştı.

Aşk pozu patlayan Batuhan ilk kez konuştu! 'Evliyim, 2 çocuğum var, bu fotoğraftan sonra...' - Sayfa 1

Survivor 2021'de yarışan Batuhan Karacakaya, vücut geliştirme şampiyonu Aleyna Çalışkan ile aşk yaşamaya başladı. Karacakaya, aşk haberinin basına yansıma şeklinden rahatsız olduğunu açıkladı. Karacakaya, "24 yaşındayım. İki çocuğum var. Böyle fotoğraflarımın çıkması beni zarara soktu!" dedikten sonra, "Şu zihniyetinizi değiştirin artık" diyerek sitem etti. Batuhan'ın alaycı üslubu sosyal medyada dikkat çekti.

120
Aşk pozu patlayan Batuhan ilk kez konuştu! 'Evliyim, 2 çocuğum var, bu fotoğraftan sonra...' - Sayfa 2

TV8'de yayınlanan Survivor 2021'in yarışmacılarından Batuhan Karacakaya ve Aleyna Çalışkan’ın aşk yaşadığı ortaya çıktı.

220
Aşk pozu patlayan Batuhan ilk kez konuştu! 'Evliyim, 2 çocuğum var, bu fotoğraftan sonra...' - Sayfa 3

TV8 Survivor 2021 sezonunun iddialı ismi Batuhan Karacakaya'nın adı, Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışmıştı. Sosyal medyaya düşen bir fotoğraf karesi, görenleri şaşkına çevirdi. Batuhan Karacakaya, Aleyna Kalaycıoğlu'nun adadaki en yakın arkadaşı Aleyna Çalışkan ile yakalandı.

320
Aşk pozu patlayan Batuhan ilk kez konuştu! 'Evliyim, 2 çocuğum var, bu fotoğraftan sonra...' - Sayfa 4

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği 'Bülent' karakteriyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Batuhan Karacakaya, Survivor'daki takım arkadaşı Aleyna Çalışkan ile sarmaş dolaş görüntülendi.

420