Magazin
06 Mar 2013 23:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

'AŞK KIRMIZI'YI ELEŞTİRMENLER BEĞENMEDİ!

Nurgül Yeşilçay'ın jartiyerli cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Aşk Kırmızı'ya eleştirmenlerden olumsuz not...

Osman Sınav’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, başlıca rollerini Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı ‘Aşk Kırmızı’ adlı sinema filminin basın gösterimi dün yapıldı.

Mehmet Erdem'in yıllar önce Tanju Okan’ın seslendirdiği ‘Kadınım’ adlı şarkıyı film için yeniden okuduğu ‘Aşk Kırmızı’ Nurgül Yeşilçay’ın jartiyerli cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

ELEŞTİRMENLER NE DEDİ!

ATİLLA DORSAY: “Televizyon dizisi havasında bir film olmuş. Bol seks sahneleri içeriyor. Seks tutkunu seyircileri sevindirebilir. Dizi tutkunlarını memnun edebilir, ama ciddi sinema seyircisine verecek hiçbir şeyi yok.
 
Hiç amaçlamadığı halde diyaloglar güldürdü. Bunu da çeken ve yazan yönetmen düşünsün.
 
Tayanç Ayaydın’da iş yoktu ama Nurgül Yeşilçay’ı çok beğendim. Ama zaten oyuncuların kurtarabileceği bir film değildi."

ÖMÜR GEDİK: “Filmin en önemli tarafı görselliği. Ama çekilen bazı sahnelerde çok güldüm. Umduğum gibi değildi.
 
Daha iyi bir şey bekliyordum. Yerel filmler arasında izleyiciyi yakalayacağını düşünmüyorum.
 
Filmin ilk yarısında çok cinsel içerikli sahneler vardı. Melodram ve dram çekmek isterken zaman zaman komedi çekmişler. Buna rağmen oyunculuklar iyi. Nurgül Yeşilçay ve Ezgi Asaroğlu’nun oyunculuklurı iyi."

Yeşilçay fragmanda da dikkat çeken sahneler için "filmde sevişme sahnesi yok" yorumunu yapmıştı.

Filmin konusu...

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı sarsıcı ve tutku dolu aşk filmi “Aşk Kırmızı”; Nazlıgül (Nurgül Yeşilçay), Zeynep (Ezgi Asaroğlu) ve Ferhat’ın (Tayanç Ayaydın), iç içe geçen aşk hikayesini, aşk ve sadakat kavramlarını baştan sorgulatan bir yaklaşımla anlatıyor.
 
“Aşk Kırmızı”da aynı zamanda;Teoman Kumbaracıbaşı, Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu, Güneş Çağlar, Serdar Yeğin, Sertaç Boztepe, Ceren Mertadam, Irmak İpek Altın, Özlem Hasgül, Tuğçe Karabacak ve Murat Bezek rol alırken, usta oyuncular Ayda Aksel ve Burak Sergen de konuk oyuncu olarak yer alıyor.
 
Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Aşk Kırmızı”; 15 Mart 2013 tarihinde beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak