Aşk-ı Memnu’nun Beşir’inden olay veda itirafı! Son hali herkesi şaşırttı

Aşk-ı Memnu’daki Beşir karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Baran Akbulut, 11 yıl önce vedalaştığı Beşir karakteri ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Aşk-ı Memnu’nun Beşir’inden olay veda itirafı! Son hali herkesi şaşırttı - Sayfa 1

İTÜ'de Makine Mühendisliği bölümünü bırakarak oyuncu olmaya karar veren Baran Akbulut, Hürriyet’e konuştu. Akbulut, profesyonel oyuncu olarak ilk kez rol aldığı ‘Aşk-ı Memnu’ ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. “Diziye başladığımızda setin işleyişi konusunda hiçbir fikrim yoktu.”

116
Aşk-ı Memnu’nun Beşir’inden olay veda itirafı! Son hali herkesi şaşırttı - Sayfa 2

“Orayı merak ettiğim birçok şeyi deneyimleyeceğim bir yer olarak gördüm” diyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Bir oyuncu abim, 'Her sahneyi 'iyi oynayacağım' diye uğraşma. Bir an ve bir yer belirle, ona yoğunlaş' dedi. Bu tavsiye çok işime yaradı. Dizinin seçmelerine girdim ve o, ilk kez rol aldığım yapım oldu.”

216
Aşk-ı Memnu’nun Beşir’inden olay veda itirafı! Son hali herkesi şaşırttı - Sayfa 3

Akbulut, 'Beşir' rolünün hayatında bir kırılma noktası olduğunu da şu sözlerle doğruladı: “Sette dizinin büyük bir şey olduğunun farkındaydım. Çünkü kadrosundaki oyuncularının ne kadar büyük yetenekler olduğu ortadaydı.

316
Aşk-ı Memnu’nun Beşir’inden olay veda itirafı! Son hali herkesi şaşırttı - Sayfa 4

Böyle bir kadronun bir araya gelmesi benim için zaten büyük bir olaydı. Dizinin hâlâ dalga dalga geri dönüşleri oluyor. Çok farklı ülkelerde, farklı dublajlarla yeniden izleniyor. Dizi hâlâ yaşıyor.”

416