Medya
28 Haz 2010 09:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

"AŞK-I MEMNU O KADAR GAZLAMAYA RAĞMEN ASMALI KONAK'I BİLE GEÇEMEDİ!"

Bu kadar tanıtım ve gazlamadan sonra 'Aşk-ı Memnu'nun 'Asmalı Konak'ı geçememesi bence asıl sürpriz!

Sabah gazetesinin televizyon programlarını yorumlayan yazarı Mevlüt Tezel, Aşk-ı Memnu'nun finali ve özellikle de Kıvanç Tatlıtuğ'a sert eleştiriler yöneltti!

"Sonuçta diziyi hiç izlemeyenler bile "Bakalım Bihter nasıl intihar edecek" diye ya da Adnan Bey'in aldatıldığını öğrendiği anı merak ettiği için 'Aşk-ı Memnu'ya takıldı kaldı.

Yani iki yılı aşkın bir süredir PR'ı yapılan bir finalden bahsediyoruz... Bu kadar tanıtım ve gazlamadan sonra 'Aşk-ı Memnu'nun 'Asmalı Konak'ı geçememesi bence asıl sürpriz sonuçtur.

Derdim iki yılı aşkın bir süredir Türkiye'nin konuştuğu diziyi hafife almak değil ancak elde edilen reyting başarısının 'aldatma', 'erotizm' ve 'dram' gibi çok basit bir denklemden beslendiğini vurgulamak isterim.

Yani 'Aşk-ı Memnu', dizi sektöründe herkesi hayrete düşürecek marjinal bir başarı elde etmemiştir. En  kısa , en basit, en garanti yoldan reyting toplamıştır. 'Aşk-ı Memnu'nun twitter ortamında dünyada en çok geçen sözcük olması da, bize özgü bir başarı... Ne de olsa internetteki her oylamada ülkece kenetlenip  birinci  oluyoruz."