Gündem
25 Haz 2010 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

AŞK-I MEMNU BİTTİ İNTERNETTE GEYİKLERİ BAŞLADI

Aşk-ı Memnu'nun finali Twitter'da dünya rekoru kırdı, Ekşi Sözlük ise kullanım dışı kaldı!

Günlerdir merakla beklenen final, herkesin uzun süre unutamayacağı bir şekilde  Aşk-ı Memnu Veda bölümü ile ekranlara veda etti.

Final Twitter’da dünya rekoru kırdı, Ekşi Sözlük ise kullanım dışı kaldı!

Dizinin finalini izlerken ve özellikle de finalin sona ermesinden itibaren herkes twit yazmaya başlayınca Aşk-ı Memnu, twitter’da "Trending: Worlwide" listesinde ilk sıraya oturdu.

Ekşi Sözlük ise  bile işi gücü bıraktı Aşk-ı Memnu hakkında yazılanlardan dolayı Ekşi Sözlük serverleri taleplere yetişemeyip zorlandı..Türkiye’de Lost finalinden bile daha fazla izleyici topladığı kesin. Zaten finalden önce reytingleri daha da artırmak için Face üzerinden ipuçları vermiş akılları bulandırmışlardı..

İŞTE AŞK-I MEMNU VEDA TWITLERİ:

namezeyn: Bihter ölür, nihal delirir, firdevs yamulur, behlül kaçar Aşk-ı Memnu biter...

Aşk-ı Memnu da Kıvanç Tatlıtuğa YABAN diye bağırasım geldi...

snmozcn:  fenerbahçeliler herşeyden habersiz toplanıp nihalin düğününe katılmaya gidiyormus... Aşk-ı Memnu

Şimdi, hepimiz eski sevgilimizin Aşk-ı Memnu;yu izlemiş olmasını ve biz ölürsek nasıl kahrolacağını anlamasını dilediysek, dağılabiliriz.

hayretemmi: OH BEEE!!! sonunda aşk-ı memnu bitti.... 2 ölü-1yaralı-1 de felç.... bu kadar kişinin ahını alırsanız olacağı bu :)

toBe_NormaL: RT @BanuEvci: Aşk-ı Memnu;nun en karlısı Matmazel çıktı... Olanların sonunda ona gün doğdu, üç göbek atsın...

sinancatak: ofise girişteki ilk manzara kızların oturmuş aşk-ı memnu izlemesi

fatoskarahasan: Aşk-ı Memnu dünya rekorlarına meydan okumuş. Hakkında en çok tweet yazılan başlık olmuş. Gururumuz büyük. Vatana millete hayırlı olsun.

 HavleGuneyy:  fenerbahçeliler herşeyden habersiz toplanıp nihalin düğününe katılmaya gidiyormus... Aşk-ı Memnu

ozgeakdemir: herkes aşk-ı memnu izliodu kardeşim balkondaydı karşıki evden görüntü bizm evden ses taktihni uyguladı nedense ben en çok firdevse acıdım :S

gogebakmaduragi: de Aşk-ı Memnudan sonra bir kitabı daha patlatacaklarmış İstanbul;un orta yerinde. Bihterler ölmesin diye yürüyün siz en olmadı.

kivancpehlivan: : tamam tehlike geçti. artık yengeler gönlünce sokaklarda dolaşabilir. aşk-ı memnu bitti.

kainattakizerre: Aşk-ı Memnu adı altında yasak elmaları yiyen zinagil ailesinde kaçınılmaz son... Türk televizyonlarına geçmiş olsun..

arzugoger: Twitter nasılsın, iyimisin:))Aşk-ı Memnu sendromu nasıl geçti:))Ama daha mühimi dün geceden yine kan döküldü..yine ateş düştüğü yeri yaktı:(

akselz: bugün iş miş yapılmaz ya aşk-ı memnu etkisinden çıkamadı millet.cumaya gitcekler bihter icin dua etmeyi unutmayın =P
ETİKETLER
#aşkı memnu