Televizyon
04 Haz 2010 09:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

AŞK BİTTİ ROL PAYDOS! NECATİ ŞAŞMAZ AYRILDIĞI SEVGİLİYİ PATLATIYOR!

Necati Şaşmaz, aşk hayatını diziye de taşıması ile tanınıyor. Ve ayrıldığı sevgilileri de dizide patlatıyor...

Necati Şaşmaz, gerçek hayatta sevgilisi  olup , dizide rol verdiği ikinci kadını da havaya uçurdu... Nefise Karatay’ın ardından bu kez Hatice Şendil aynı kaderi yaşadı. Aşk bitince dizide bombayla yok edildi. 

Necati Şaşmaz ile birlikte olan kadınların başına pek hoş şeyler gelmiyor. En azından senaryo gereği... Şaşmaz’ın, aşk bittikten sonra diziye dahil ettiği sevgililerini havaya uçuruyor.

AŞK BİTTİ ROL PAYDOS

Hatırlanacağı üzere ünlü manken Nefise Karatay ile aşk yaşamış ve bu aşkı diziye de taşımıştı. Karatay, Kurtlar Vadisi pusuya Ahu Toros ismi ile girmiş, gerçek hayattaki aşk bitince de Ahu Toros’un sonu gelmişti.

Nefise Karatay, canlı bomba gibi kendini havaya uçurmuş ve kısa süren Kurtlar Vadisi pusu serüveni "yanarak" bitmişti...

HATİCE ŞENDİL’DE PATLATILDI

Ayrıldığı sevgiliyi dizi kadrosundan patlatarak çıkartan Necati Şaşmaz, aynı tarifeyi ikinci sevgiliye de uyguladı. Bu kez aynı şey Hatice Şendil’in başına geldi. Uzun süre aşk yaşayan ikili, dizide de karı-koca rolünü oynuyordu.

Özel hayatlarında anlaşmazlıklar başlayınca bu dizinin senaryosuna da yansımıştı. Gerçek hayatta aşkı sonlandıran ikili Vadi’de boşanma kararı almıştı. Sonunda Hatice Şendil’in sonu da Nefise Karatay gibi oldu.

Necati Şaşmaz, ayrıldığı ikinci sevgiliyi de dizide havaya uçurarak öldürdü. İlginç bir tesadüf mü bilemeyiz ama galiba Şaşmaz, sevgilileri patlatmayı adet haline getirdi.

EBRU’NUN DİZİYE VEDA SENARYOSU

Ebru’nun diziye veda ettiği finali özetleyecek olursak;
İskender Büyük Ebru ile kızı Elif’i geçen bölümde eline geçirmişti. Dizinin final bölümü Polat’ın karısı ile kızını kurtarma çabaları ile geçti. İskender Büyük, Ebru’yu kızı ile birlikte bir arabaya yerleştirdi. Arabanın altınada bomba koydu. Niyeti yerlerini bulan Polat, arabaya dokunduğu anda üçünü birarada öldürmekti. İskender’in adamı bombayı biraz erken patlatınca havaya uçan Ebru oldu...