Asgari ücret, memur ve emekli maaşına büyük zam! En az yüzde 50...

Asgari ücret, memur ve emekli zammında son dakika haberleri geliyor. Milyonlarca çalışan 2024 maaş zamları için geri sayıma başlarken, hesaplar yapmaya da başladı. Herkes bu ay sonuna kadar netleşmesi beklenen maaş zamlarının ne kadar olacağını merak ederken, uzman isim zam şifersinin "Yüzde 50" olduğunu söyledi. Kalem kalem zam oranları hesaplanırken, en düşük emekli maaşı için de rakam verildi

Asgari ücret, memur ve emekli maaşına büyük zam! En az yüzde 50... - Sayfa 1

Bir yanda 2024 asgari ücret zammı için geri sayım sürerken, bir yandan da milyonlar memur ve emeklilere yapılacak zam oranını merak ediyor. Yeni yılda maaşlara yapılacak zam oranı için Aralık ayı enflasyonun belirleyici olacağına uzmanlar dikkat çekerken, milyonlarca çalışan da şimdiden hesap yapmaya başladı.

18
Asgari ücret, memur ve emekli maaşına büyük zam! En az yüzde 50... - Sayfa 2

"2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Memur ve emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? En düşük emekli maaşı kaç TL olacak?" sorularına yanıt aranırken, gözler bir yandan da Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısına çevrildi.

28
Asgari ücret, memur ve emekli maaşına büyük zam! En az yüzde 50... - Sayfa 3

Pazartesi günü yeniden toplanacak olan zam pazarlığında bu kez rakamların da masaya gelmesi beklenirken; yüzde 50'lik zam iddiası kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

38
Asgari ücret, memur ve emekli maaşına büyük zam! En az yüzde 50... - Sayfa 4

GÖZLER ARALIK AYI ENFLASYONUNDA

Memur ve ve memur emeklilerine yeni yılda yapılacak zamda ise Aralık ayı enflasyonu belirleyici olacak.

48