Magazin
15 Eyl 2013 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

ASENA YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ'NDE DERS VERECEK!

Çılgın bir tempoyla davetli olduğu Emmy Ödül Töreni'ne hazırlanan ünlü dansöz Asena Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.

Ünlü dansöz Asena, bu yıl 65’incisi düzenlenen Emmy Ödül Töreni’nin davetlileri arasında... Ünlü oryantal, 22 Eylül’de törene, sonrasında Rihanna’nın evindeki VIP after party’ye katılacak.
 
Şimdilerde çılgın bir tempoyla bu dev organizasyona hazırlanan Asena Hürriyet’e açıklamalarda bulundu.
 
Bir hayranı tarafından Emmy ödül törenine davet edildiğini söyleyen Asena,  "Monaco’daki programımı izleyen bir hayranımın "Emmy’yi yerinde seyret" jesti aslında. İnsanlar Emmy gecesi kırmızı halıda mı yürüyeceğim diye merak içindeler. Ben film yıldızı mıyım, Hollywood starı mı? Sade vatandaş olarak gideceğim sadece.

EMMY İÇİN 2 KIYAFET DİKİLİYOR
 
Tören için iki farklı kıyafet dikiliyor. Biri Şehriban İpek, diğeri Semih Doğruer imzalı olacak. Emmy her zaman gidebileceğin bir yer değil, o yüzden sade vatandaş da olsam herkesi gölgede bırakmak istiyorum.
 
RIHANNA’NIN EVİNDEKİ VIP PARTİYE KATILACAĞIM
 
19 Eylül’de gidiyoruz, bir hafta kalacağız. 22 Eylül’de törene katılıp aynı gün Rihanna’nın evindeki VIP after party’ye katılacağım."
 
ÜNİVERSİTEDE HOCA OLACAK
 
Asena, Yeditepe Üniversitesi’nde 14 Ekim’den itibaren göbek atma dersleri verecek. Okulun dans kulübünde hocalık yapacak olan Asena yetiştireceği öğrencilerle birlikte mayıstaki 11. Yeditepe Üniversite Dans Festivali’nde sahneye çıkıp göbek atacak