Magazin
10 Mayıs 2015 12:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Asena, Lamborghini'den indi, minübüse bindi

Asena Erkin zengin yaşamına veda etti.

Takvim'de yer alan habere göre yeni markası için 2000000 liralık aracını satan Asena Erkin, artık birçok patron gibi VIP minibüsle boy gösterecek.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'le evlenerek adını duyuran Asena Erkin, çılgın hayatıyla da gündemden düşmüyordu. Berkay'la adının karıştığı skandal kadar marjinal tarzıyla da konuşulan Erkin, 2 milyon liralık aracıyla da gündem oldu. Radikal kararlar alan Asena Erkin, ilk iş olarak instagram'daki cesur fotoğraflarını sildi.

200 BİN LİRA ZARARA

Erkin, geçen günlerde de Hollandalı tasarımcı Alex Jansen'la ortak olarak kendi markasını yaratacağını duyurdu. Yeni markası için 500 bin dolar bütçe ayıran Asena Erkin, beklediğinden çok masraf yapınca çareyi 2 milyon liralık Lamborghini marka otomobilini satmakta buldu. Asena Erkin'in kendisi kadar ünlü aracı, Yeniköy'deki bir galeride 595 bin euro yani yaklaşık 1 milyon 800 bin liradan satışa çıktı. Erkin'in birçok patron gibi VIP minibüs kullanacağı öğrenildi.

BERKAY'DAN İTİRAF

Önceki gün de eşi Caner Erkin ve ortağı Alex Jansen'le görüntülenen Asena Erkin'in sade kıyafeti de şaşırttı. Öte yandan önceki akşam Hülya Avşar'ın şovuna katılan Berkay, şöyle konuştu: "Kendisiyle çok yakın arkadaşlık kurarak hata yaptım. Kendisiyle görselde sadece el ele bir resim vardır." Berkay'ın bu garip açıklamasına ise Avşar'dan şöyle yorum geldi: "Yürü git! Gel benim de elimi tut o zaman."