Magazin
15 Mar 2011 08:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

ASENA HARİÇ TATLISES'İN ESKİ SEVGİLİLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ!

Tatlıses'in hayatındaki en uzun birliktelik yaşadığı, zaman zaman gerginlik de yaşayan eski sevgilileri hastanede bir araya geldi.

İbrahim Tatlıses ile 25 yıldır birlikte olan Derya Tuna oğlu İdo ile birlikte hastaneye koştu.

Tatlıses’i kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdiğini söyleyen Tuna kötü haberi nasıl aldığını şu sözlerle anlattı, “İdo ile birlikte İbrahim Bey’in şov programını izliyorduk. Program bitti, yatmaya hazırlanırken İdo’nun telefonları art arda çaldı. İdo açmamakta diretti. ‘Oğlum telefona bak, bir şey mi oldu acaba?’ dedim. İdo ‘Gece açmayayım telefonu anne’ dedi. Israrımla açtı ve ‘Alo’ der demez telefondaki arkadaşı “Oğlum babanı vurmuşlar” dedi.

O andan sonra her şey cehennem gibiydi. Derya Tuna’nın hemen ardından Perihan Savaş Tatlıses’den dünyaya gelen kızı Melek Zübeyde ile birlikte soluğu hastanede aldı. Sık sık gözyaşlarına boğulan Perihan Savaş’ı kızı Melek Zübeyde ve arkadaşları teskin etti.

Tatlıses ameliyatta iken dışarıda oğlu İdo’nun annesi Derya Tuna, kızı Melek Zübeyde’nin annesi Perihan Savaş’ın yanı sıra son yıllardaki sunucu sevgilisi Ayşegül Yıldız’ın aynı masada oturması dikkat çekti.

Savaş ile Yıldız birbirleriyle sohbet ederken Tuna ile konuşmamaları ise gözlerden kaçmadı.

Gece yarısı hastaneye koşan bir diğer isim de Tatlıses’in hayatına damga vuran Hülya Avşar oldu. Kız kardeşi Helin Avşar’la birlikte hastaneye gelen ve doktorlardan bilgi alan Hülya Avşar Tatlıses’in yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dedikten sonra oradan ayrıldı.

İbrahim Tatlıses’in nikahlı eşi Adalet Tatlı’nın da Şanlıurfa’dan İstanbul’a geldiği öğrenildi. Tatlıses’in Adalet Tatlı’dan üç çocuğu var.