Magazin
06 Ara 2015 13:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:13

Asena Erkin'den Instagram'da olay paylaşım! Kiminle dudak dudağa?

Asena Erkin dün gece alev emojisinin yer aldığı bir fotoğrafını, Instagram hesabından paylaştı.

Yeniyüzyıl Rengarenk'ten Onur Köksu'nun haberine göre; adı ilk olarak Akmerkez'de bebek odasından çıkarken görüntülendiği şarkıcı Berkay ile aşk dedikodularına karışan Asena Erkin hiç böyle yakalanmamıştı.

Bir süredir eşi futbolcu Caner Erkin ile bir arada görüntülenmeyen Asena Erkin'in yeni aşkı Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla ortaya çıktı.
 


Bir evin koridorunda üzerinde siyah bir bady ve altında havlu sarılı fotoğrafının dikkatimizi çekmesiyle Erkin'in yeni aşkına ulaştık. Bu fotoğraf biraz araştırdığımızda bizi Abdullah İnal adlı
bir gencin Instagram sayfasına götürdü. İnal da Asena Erkin'in havluya sarılı fotoğrafını aynı zamanda kendi sayfasında paylaşarak Erkin'i de etiketledi. Bunu gören Asena Erkin de Abdullah İnal'ın paylaştığı fotoğrafın altına alevli ifadeler koyarak yorum yaptı. Eğer Erkin'in hesabı birileri tarafından kullanılmıyor ise ikili arasında bir ilişki olduğunu düşündürmeye yetecek bu fotoğraf ile yetinmeyerek olayı biraz daha araştırdığımızda inkara yer vermeyecek görüntülere ulaştık.



ATEŞLİ ÖPÜCÜK

Erkin ile İnal'ın Instagram sayfalarında bu fotoğrafı paylaşmadan bir gece önce GQ Dergisi'nin ödül törenine ayrı ayrı gelerek gecenin ilerleyen saatlerinde ise partide biraraya geldiklerini ıspatlayan
fotoğrafları ele geçirdik. Partide fotoğrafları çekilen ikili önce samimi bir şekilde hpoz vererek objektiflere gülümserken daha sonra fotoğraflarının çekilmesini umursamayarak ateşli bir şekilde öpüşürken görülüyor.

ASENA HAYATIMIZA NASIL GİRDİ

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Caner Erkin'in moda tasarımcısı eşi Asena Erkin'in hayatımıza girmesi şarkıcı Berkay ile Akmerkez'in bebek odasından çıkarken görüntülenmesiyle başladı. Ardından
birlikteliklerini inkar eden Asena ile Berkay'ın lisedeyken aşk yaşadıkları iddiası olayı iyice alevlendirdi. Aynı dönemde ikilinin Londra da Oxford Street'teki Selfridges Alışveriş Merkezi'nde çekilen el ele sarmaş dolaş fotoğraflarının günyüzüne çıkması ise ikilinin inkar ettiği gerçeği gözler önüne serdi. O günden sonra adı birçok kez farklı kişilerle aşk dedikodularına karışan Asena Erkin bu iddiaları sürekli yalanladı.