Magazin
20 Tem 2014 14:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:28

Asena Erkin kimdir

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in adı şarkıcı Berkay'la aşk dedikodularına karışan eşi Asena Erkin kimdir? Asena Erkin kim

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi asena erkin Berkay aşk dedikodularıyla kendinden bayağı söz ettirmiş magazin gündemlerinden düşmemişti. Şimdide bir televizyon kanalında program sunuculuğuna soyundu ve yine gündeme bomba gibi düştü. Ve Asena Erkin televizyon dünyasına bomba gibi adım attı. Asena Erkin sunuculuğa soyundu.

Türkiye’nin başarılı Modacısı yeni bir işe daha imza attı, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin televizyon dünyasına bomba gibi adım attı. Asena Erkin bir magazin programında sunuculuk yapmaya başladı ve bu konuda da açıklamalarda bulundu.

Moda danışmanlığı yapan ve Fenerbahçe ve A Milli Futbol takımımızın Caner Erkin’in eşi olan Asena Erkin sunduğu magazin programı ile hayranlarından tam not aldı. Ekranlarda izleyenlerle buluşan Erkin Show Kulüp programını 2 haftadan bu yanadır başarı ile sunmaktadır. Magazin gündeminde en çok yer alan isimler arasında yer alan Erkin televizyon dünyasına emin adımlar attı. Dün akşam yayınlanan programda izleyenlerin karşısına geçen Erkin rahatlığı ile tam not aldı. Mini siyah bir elbise giyen Erkin omuz ve göğüs üstünde transparan detayları olan elbisesiyle de büyüledi.

Sunuculuğu için “Yavaş yavaş alışıyorum. Her şey son derece iyi gidiyor. Sunuculuk çok hoşuma gitti, olumlu tepkiler alıyorum. Kendimi geliştirip daha iyi şeyler yapabileceğime inanıyorum’’dedi.

Asena Erkin Kimdir?

Nereli İstanbul
Meslek Moda Danışmanlığı
Yaş 30
Boy 1.70
Kilo 55
Eşi Caner Erkin

Fenerbahçe ve A Milli Futbol takımımızın Caner Erkin’in eşidir. Asena Erkin moda danışmanlığı yapmaktadır; hatta Hande Yener’in elbiselerini tasarladığı bilinmektedir. Son zamanlarda magazinden düşmeyen Asena Erkin, tanınan şarkıcı “Berkay” ile beraber olduğu söylentisi gündemden düşmüyor ama dedikoduya gerek yok sonuçta evli yuva sahibi biri bilmiyoruz görmüyoruz bir iş nedeniyle veya öylesine bir görüşmede olabilir. Bence yanlış bir anlaşma olabilir çünkü ikisi’de hali vakti yerinde kariyer sahibi insanlar aralarında anlaşmamazlık varsa ayrılabilirler.