Magazin
26 Ara 2018 11:45 Son Güncelleme: 26 Ara 2018 12:09

Asena Atalay'a 5 yaş küçük sevgili! Gönlünü işadamına kaptırdı!

Sunucu Asena Atalay, kendisinden 5 yaş küçük iş adamı Ayberk Kalkavan ile aşk yaşamaya başladı. Atalay, geçtiğimiz cuma günü Kalkavan ile birlikte dürümcüde görüldü.

Asena Atalay, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'le 6 yıllık evliliğini 2016'da bitirdikten sonra aşk hayatında farklı isimlerle anılmaya başlamıştı.

YİNE İŞ DÜNYASINDAN AŞK!

Geçen yaz ünlü bir saat firmasının yöneticilerinden Ahmet Talha Kaya ile Ege'de aşk tatili yapan Asena Atalay, gönlünü iddiaya göre yine iş dünyasından bir isme kaptırdı.

 

GİZLİ GÖRÜŞÜYORLAR

Takvim'in haberine göre sunucu, Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Kalkavan Ailesi'nin genç veliahtı Ayberk Kalkavan ile bir süredir gizli gizli görüşüyor.

Objektiflere yakalanmamak için gözlerden uzak mekanları tercih eden ikilinin kaçamağı geçen hafta gün yüzüne çıktı.

 Geçen cuma akşamı bir mekanda eğlenen Asena Atalay ile Ayberk Kalkavan, sabaha karşı 4 buçukta soluğu Akatlar'daki Dürümcü İrfan'da aldı. İkili, çevredeki meraklı bakışlardan kurtulamadı.

Ayberk Kalkavan

5 YAŞ FARK VAR

Asena Atalay'dan 5 yaş küçük olan Kalkavan, Londra Regent's Üniversitesi'nde Küresel Ticaret ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu ve geçtiğimiz yıl da Londra'daki Cass Business School'da Deniz Ticareti ve Finans master'ı yaptı.