Magazin
30 Mayıs 2017 15:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:43

Asena Atalay öğretmenleri tanık olarak gösterdi

Atalay'ın boşandıktan sonra 'iştirak ve yardım nafakası' talebiyle açtığı davada yeni gelişmeler yaşandı.

Boşandığı eşi futbolcu Caner Erkin'e karşı aylık 50 bin liralık iştirak ve yardım nafakası talebiyle dava açan Asena Atalay duruşmada çocuğunun bakıcısı, piyano öğretmeni ve İngilizce öğretmenini tanık olarak gösterdi.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Asena Atalay avukatı ile katıldı. Caner Erkin duruşmaya katılmadı. Erkin'i duruşmada avukatları temsil etti. Duruşmada çocuğun bakıcısı, piyano öğretmeni ve İngilizce öğretmeni tanık olarak dinlendi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen bakıcı Esma Demirbaş  "1.5 yıldır çocuğun bakıcısıyım. 3 bin lira maaş alıyorum. Çocuk ana okuluna gidiyor. Yüzme kursuna gidiyor. İngilizce dersi alıyor. Giderleri kimin karşıladığını bilmiyorum" dedi. İngilizce ve piyano öğretmenleri de  saati 250 liradan haftada 1-2 gün ders verdiklerini belirerek "Ders ücretlerini Asena hanımdan alıyoruz" dediler. Caner Erkin'in  tanıklarının dinlenmesi için duruşma  ertelendi.

Asena Atalay, 6 yaşındaki oğlunun barınma giderleri, sağlık giderleri, özel okul, spor ve müzik eğitimi, gıda masrafı, ulaşım giderleri, bakıcı parası, özel yabancı dil eğitmen, dershane, yurt dışı okul, özel eğitmen, tatil masrafları için Caner Erkin'den aylık 50 bin TL iştirak nafakası istemişti.