Gündem
20 Kas 2023 10:32 Son Güncelleme: 20 Kas 2023 10:38

Asansördeki sır ölüm aydınlatıldı! Manisa'da anne ve kızı asansörde ölü bulunmuştu

Manisa'nın Salihli ilçesinde 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, oturdukları apartmanın asansöründe öldürülmüş halde bulundu. Anne ve kızının vücudunda yara veya kesici alet izine rastlanmadı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön incelemede korkunç gerçek ortaya çıktı. Anne ve kızının boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, katil zanlısı olduğu öne sürülen komşuları ise Ankara'da yakalandı.

Manisa'da yaşayan 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, oturdukları binanın asansöründe ölü bulunmuştu.

Apartman komşularının buldukları cenazeler olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi'ne ardından da İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER 
Başsavcılık, anne ve kızının vücudunda herhangi bir yara ve kesici alet izinin yanı sıra havasızlık nedeniyle boğulduklarına dair bulguya da rastlamadı. Yapılan ön incelemede, vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın, boğularak öldürüldüğü belirlendi.

ALT KOMŞU GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında anne ve kızı boğarak öldüren kişinin ilçede çiftçilik yapan ve sabah saatlerinde Ankara'ya gittiği belirlenen komşuları A.Y. olduğu tespit edildi. Zanlının işlemin ardından Salihli'ye getirileceği öğrenildi.

A.Y, polis ekiplerince Ankara'da gözaltına alınarak Salihli'ye getirildi.