Televizyon
09 Kas 2011 21:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:59

'ASABİ ŞEF' MEĞER ROL YAPIYORMUŞ!..SIRRINI ANNESİ ORTAYA DÖKTÜ!

Ekranlarda bağırması ve yarışmacılara işkence etmesiyle ünlenen Batuhan Şef meğer herşeyi rol icabı yapıyormuş!

Show TV'nin Master Chef yarışmasının "asabi" jüri üyesi Batuhan Piatti'nin yarışmacılara kötü davranması, bağırıp çağırması hatta kızgın kaşıkla ellerine vurmasının ardında meğer rol yapıyor olduğu gerçeği gizliymiş.

Batuhan Piatti'nin bu sırrını annesi Donetella Piatti açıkladı.

Ece Vahapoğlu'nun Cine5'te sunduğu Ece'nin Konukları programının konuğu, 1975'den beri Türkiye'de olan İtalyan yazar ve gazeteci Donetella Piatti'ydi.

Piatti, programda Türkiye'ye gelmesi ve ardından yaşadıklarını anlattı. Kah güldüren, kah düşündüren açıklamalar yapan Piatti, Türkiye'nin Master Chef yarışaması sayesinde tanıdığı oğlu Batuhan Piatti ile ilgili de ilginç açıklamalarda bulundu.

Kocası ile İtalya'da tanıştıklarını ve askerlik için Türkiye'ye döndüğünde kendisinin de geldiğini anlatan Piatti, evlendiklerinde Batuhan'a 6 aylık hamile olduğunu da anlattı.

EVLENDİĞİMİZDE 6 AYLIK HAMİLEYDİM

Ece Vahapoğlu'nun "Küçük bir skandal... Skandala imza atmışsınız. O zaman skandal tabi, artık normal ama..." demesi üzerine ise, "Çok tolerans vardı o zamanlar. Böyle şeyler normal karşılanırdı o zaman. Zaten Türkiye'de de kimse garipsemedi benim nikahta hamile olmamı. Merakla bakıyorlardı ama kınama olmadı" şeklinde yanıt verdi.

Vahapoğlu'nun "Batuhan'ın biliyor muydun şef olacağını, kızıp agresiflik yapacağını" sorusunun ardından Piatti ile Vahapoğlu arasında şöyle bir diyalog gerçekleşti:

PROGRAMDA ROL YAPIYORDU GERÇEKTE ÖYLE DEĞİLDİR

"Şef olacağını biliyordum tabi. Mutfaktan hiç bir zaman çıkmazdı. 8 yaşında mutfakta yemek pişirirdi ama böyle kızgın olacağını hiç tahmin etmezdim."

"Kamerayı görünce mi böyle oldu?"

"Her halde rol yapıyor! Sen de tanıyorsun, Batuhan tatlı bir çocuktur."

"Beraberken aksi misinizdir?"

"Kedi köpek gibiyiz biz. Uzaktan birbirimizi severiz de fırtına gibi kavga ederiz. Ama sen annenle farklı mısın sanki? Biraz italyan tarzı bizimkisi." - Televizyon gazetesi -