Arzum Onan resmen açıkladı: Evet boşanıyoruz! ‘Mehmet istedi’ itirafı dikkat çekti…

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan'ın 27 yıllık evlilikleri resmen sona eriyor. Boşanacakları iddialarıyla ilgili konuşan Arzum Onan, "Boşanmayı Mehmet istedi. Davayı benim açmamın daha uygun olacağına karar verdik" dedi.

Arzum Onan resmen açıkladı: Evet boşanıyoruz! ‘Mehmet istedi’ itirafı dikkat çekti… - Sayfa 1

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları söylentileri bir süredir gündemdeydi. 27 yıllık evliliğin biteceği dedikodularını Arzum Onan yaptığı açıklamayla doğruladı. Mehmet Aslantuğ'a yönelik eleştirilere tepki gösteren Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ'un siyasi mücadelesi üzerinden vurulmaya çalışıldığını savundu. Mehmet Aslantuğ, TİP'ten Muğla milletvekili adayı olmuştu.

111
Arzum Onan resmen açıkladı: Evet boşanıyoruz! ‘Mehmet istedi’ itirafı dikkat çekti… - Sayfa 2

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Arzum Onan, “Bazılarının vicdanı yok. Sırf kendi çıkarları uğruna, neredeyse bir ömür geçirdiğim, hepinizin yakından tanıdığı; tutarlı, saygılı, hassas Mehmet’i, son derece çirkin bir yalanla, konumlandığı siyasi mücadelesi üzerinden vurmaya çalışıyorlar." dedi. 

211
Arzum Onan resmen açıkladı: Evet boşanıyoruz! ‘Mehmet istedi’ itirafı dikkat çekti… - Sayfa 3

"Oysa çok nazik bir üslupla açıklamaya çalıştım” diyen Arzum Onan şöyle devam etti:

311
Arzum Onan resmen açıkladı: Evet boşanıyoruz! ‘Mehmet istedi’ itirafı dikkat çekti… - Sayfa 4

PSİKOLOJİK ŞİDDET Mİ UYGULADI?

"30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil ‘psikolojik şiddet, her daim yanımda olan, destekleyen kişiliği, bu türden iftiralara malzeme olmayı asla hak etmez’ dedim. Boşanma sürecini de; başta oğlumuz, sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için ilave duygusal yüklere dönüştürmemek adına böyle tarif ettim."

411