Gündem
19 Mar 2010 13:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

ARZUHAN DOĞAN YALÇINDAĞ, TÜSİAD'DAN HANGİ İSMİ DOĞAN HOLDİNG'E TRANSFER ETTİ?

Doğan Şirketler Grubu'nda yeniden yapılanma sürüyor.Atama kararı Yönetim Kurulu başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ tarafından duyuruldu.İşte o duyuru...

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş’de yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında, holding bünyesinde ‘Sermaye Piyasası Grup Başkanlığı’ görevine 1 Nisan 2010 tarihi itibariyle Murat Doğu getirilmiştir.

Murat Doğu, sırası ile Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde başladığı öğrenimini Warwick Üniversitesi-İngiltere İşletme Lisansüstü programı ve Hacettepe Üniversitesi Finans Yönetimi Doktora programı ile tamamlamıştır. Doğu kariyerine Sermaye Piyasası Kurulu’nda başlamış, Baş Uzmanlık görevinden ayrılarak 2004 senesinde Grubumuza katılmıştır. SPK Mesleki Personel Derneği Başkanlığı da yapmış olan Murat Doğu, halen Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve TÜSİAD Kurumsal Yönetim çalışma grubu başkanlığı görevlerini de yürütmektedir.

Bugüne kadar sürdürdüğü özverili çalışmalarının gelecekte de devam edeceği inancıyla Murat Doğu’ya teşekkür eder, yeni görevinde başarılarının devamını dilerim.

ARZUHAN DOĞAN YALÇINDAĞ

Yönetim Kurulu Başkanı