Televizyon
08 Mar 2013 21:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

ARZU KADUMİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Suriye'de kaybolan muhabir Beşar Kadumi'den tam 201 gündür haber alamayan eşi Arzu Kadumi, Söz Sende'de Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı.

Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan Kadumi “Devlet bana koruma verirse Suriye'de kapı kapı dolaşıp eşimi kendim ararım” dedi. 

İşte Arzu Kadumi'nin o açıklamaları... 

SURİYE'DE KAPI KAPI DOLAŞIP EŞİMİ ARAYACAĞIM

Her gün sürekli eşime nasıl ulaşabiliriz, ne yapabiliriz diye düşünüyorum. Ona ulaşana kadar da bu devam edecek. Bu işin peşini bırakmayacağım. Hem kendi vicdanım rahat durmaz hem çocuklarımın yüzüne bakamam. Çünkü onlar da benden bir cevap bekliyorlar. Ben artık şunu diyorum: Devlet bana koruma verirse ben Suriye'de kapı kapı, hastane hastane, cezaevi cezaevi dolaşıp eşimi ararım. Kendim ararım çünkü bu iş böyle çözülmeyecek. Bunda da çok samimiyim. 

HAYATA DEVAM EDEMİYORUM, HER ŞEY YARIM

Kayıp yakını olmanın çok ağır olduğunu söyleyen Kadumi: Ölüm bizim için, hepimiz için. Hepimiz zaman zaman en yakınımızdaki insanları kaybediyoruz ama acımızı yaşıyoruz, görevimizi yerine getiriyoruz ve sonuçta yola devam ediyoruz. Ancak kayıp öyle değil. Hiçbir şekilde hayatınıza kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz. Her şey artık yarım. Bütünü tamamlamak için öğrenmeye ihtiyacınız var, dedi.