Magazin
08 Tem 2012 17:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:53

"ARTIK ŞÖHRETSİZ BİR HAYAT YAŞAYAMAM"

Şarkıcı Nadide Sultan özel hayatına ve kariyer planlarına dair samimi itiraflarda bulundu..

15 yıl önce şöhret olan Nadide Sultan "İlk başta herkes bana bakıyordu, yemek bile yiyemiyordum ama sonra alıştım. Şimdi şöhret olmadan, insanlar beni sevmeden yaşayabilir miyim bilmiyorum. Herhalde zor olur" diyor

Yıllardır Nadide Sultan olarak tanıdığımız ama yeni albümü 'Hayat Aşktan Yana'yla birlikte "Sultan'ı artık attım" diyen Nadide; son albümünü ve kariyerini anlattı. Dört yaşından beri şarkı söylediğini, Garo Mafyan tarafından keşfedildiğini belirten Nadide; "Ailem ilk başta şarkıcı olmama karşıydı ancak başarımdan sonra babam bile ud çalmayı öğrendi" dedi.

Nadide Sultan şöhret konusunda şunları söyledi :

"15 yıl oldu, o kadar çok şey değişti ki. İlk çıktığımda hayatımda hiç görmediğim kadar ilgi görüyordum, beğeniliyordum, alkışlanıyordum ve para kazanıyordum. Arabam olmuştu. Bunlar 19-20 yaşında bir kız için gerçekten heyecan verici şeyler. Çok eğleniyordum, konserden konsere gitmek hoşuma gidiyordu. İlk başlarda yemek yerken bile elimi kolumu nereye koyacağımı bilemiyordum çünkü herkes bana bakıyordu ama sonra alıştım. Şimdi şöhret olmadan, insanlar beni sevmeden yapabilir miyim bilmiyorum? Herhalde çok zor olur."