Televizyon
22 Haz 2012 17:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:49

ARTIK BİR KEDİSİ VAR! MÜYESSER YILDIZ'A CANLI YAYIN SÜRPRİZİ

Pazartesi günü tahliye edilen Odatv Davası sanığı Müyesser Yıldız Uğur'a canlı yayında hoş sürpriz..

Skytürk 360 yayınlanan "Hilmi Hacaloğlu ile Şimdi Söz Sizde" programına katılan CHP İstanbul milletvekili Melda Onur, pazartesi günü tahliye edilen Odatv Davası sanığı Müyesser Yıldız Uğur’a canlı yayında kedi hediye etti.

Kendisinden habersiz stüdyoya getirilen kediyi gördüğü anda duygulanan Yıldız, kediye "adalet" ismini koydu.
 
Müyesser Yıldız, Mart ayında Silivri Cezaevi’nde tutuklu iken Melda Onur’a bir mektup yazmış ve 21 kişilik koğuşta tek başına kaldığı günlerde kendisine yoldaşlık etmesi için bir kedi verilmesini istemişti.

Konuyu Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e taşıyan Onur, bakandan "başkaları da horoz, tavuk ister bu taleplerin önüne geçemeyiz" yanıtını almıştı. O gün "Müyesser Yıldız, cezaevinden çıkınca bu isteğini karşılayacağım" diyen CHP İstanbul milletvekili Skytürk360 yayınında sözünü yerine getirdi. Yayın sırasında bir süre kediyi kucağında taşıyan Müyesser Yıldız, spot ışıkları altında yavru kedinin sıkılması üzerine oturduğu yerden kalkarak kediyi stüdyodan dışarı çıkardı.
 
Yayın sonrasında Müyesser Yıldız’ın polis başmüfettişi olan eşi Naci Uğur, "kediyi eve mi götüreceğiz?" diye sordu. Evde titiz olduğunu söyleyen Uğur’a eşi, "elbette götüreceğiz, Adalet bundan sonra bizimle" dedikten sonra "bakmayın böyle dediğine benim Oran Korusu’nda beslediğim tilkilere ben yokken o yemek götürdü" diye konuştu.

İŞTE O ANLAR :