Gündem
26 Kas 2011 13:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:05

ARTIK BENİ DÜŞMANLARI OLARAK BİLSİNLER!

Eski eşi Selma Ann Desmond'un vasiyetine rağmen cenaze törenine katılan Ali Taran, medyada çıkan yorumlara sert tepki gösterdi.

Ali Taran vasiyete rağmen cenazedeSelma Ann Desmond’un ölümü sonrası yapılan yorumlara sinirlenen Ali Taran şunları söyledi:

“Bu konuda konuşanlar var. Bugün herhangi bir şey söyleme günü değil, görevimizi yapıyoruz. Her zaman görevimi yaptım. Bana karşı söylenen eleştirilere cevap vermek istemiyorum. Hele ki bana benimle ilgili bir takım şeyler söyleme hakkını kendinde gören insanların, söyledikleri var. Bugün yazılan yazıları gördüm. Onlar öyle bilmeye konuşmaya devam etsinler, artık beni düşmanları olarak bilsinler. Benden nefret etsinler bu benim için bir hediyedir. Hem de çok büyük bir hediyedir. Demek ki gördükleri yerde bana selam vermeyecekler. Allah’tan keşke başka bir şey isteseydim diye düşünüyorum. Herkes her şeyi söylemekte tabii ki serbesttir ama Selma huzur içinde yaşamını yitirmiştir. Kuzey öyle söyledi. Ben yanında değildim üzgünüz, çok üzgünüz, duygularım bu.”

Cenker Tezel/Hürriyet