Artık babası para göndermiyor! Prens Harry ve Meghan Markle nasıl geçinecek?

Geçen yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılıklarıyla bu yıl da ünlü TV'ci Oprah Winfrey ile yaptıkları röportajla dünya gündeminin ilk sıralarına yerleşti Prens Harry ile Meghan Markle.

Artık babası para göndermiyor! Prens Harry ve Meghan Markle nasıl geçinecek? - Sayfa 1

MANŞETLERDEN İNMİYORLAR 

Özellikle de geçen hafta ekrana gelen Oprah Winfrey röportajının ardından koronavirüs gündemini bile geride bıraktı çift. En çok da Markle'ın, hamileyken intiharı düşündüğünü söylemesi ve bebeği Archie'nin ten rengine ilişkin söylenenlerden yola çıkarak kraliyet ailesine yönelttiği ırkçılık suçlamalarıyla dünya basınının manşetlerine taşındı çift.  



111
Artık babası para göndermiyor! Prens Harry ve Meghan Markle nasıl geçinecek? - Sayfa 2

BABASINDAN PARA GELMİYOR 

Prens Harry o röportajda babası Prens Charles'ın artık kendisine para vermediğini de belirtmişti. Her ne kadar çiftin, Oprah Winfrey röportajından para aldığı ileri sürülse de bunun doğru olmadığı da ortaya çıktı. Peki Harry ile Meghan, lüks ve gösterişli yaşamlarını nasıl finanse ediyor? İşte milyonlarca kişinin aklında bu soru var.



211
Artık babası para göndermiyor! Prens Harry ve Meghan Markle nasıl geçinecek? - Sayfa 3

ÇİFT NASIL GEÇİNİYOR? 

Prens Harry ile Meghan Markle'ın dijital yayın platformlarıyla milyon dolarlık anlaşmalar yaptıkları biliniyor. Ama satın aldıkları malikaneye ve restore ettirdikleri halde içinde oturmadıkları Frogmore Cottage'ın 2.4 milyon sterlinlik masraflarını da ödemelerine bakılırsa sadece bu anlaşmalar onların gösterişli hayatını karşılayacak türden değil.



311
Artık babası para göndermiyor! Prens Harry ve Meghan Markle nasıl geçinecek? - Sayfa 4

ANNESİ DIANA'DAN YÜKLÜ MİRAS KALDI 

Prens Harry, Winfrey röportajında babasının kendisine para vermediğini ama buna rağmen annesi Prenses Diana'dan yüklü bir miras kaldığını anlattı. Prenses Diana'nın oğlu Harry'ye bıraktığı miras 13 milyon sterlin değerinde. Hatta Harry, röportajında "Annemden bana kalan miras olmasaydı bunları yapamazdık" diye bu durumu da ifade etmişti.



411