Polemik & Kulis
06 Ara 2013 15:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Artı 1 Tv'nin ekonomi müdürü hangi ekran yüzü oldu? (Medyaradar-Özel)

Ekranların hangi beğenilen yüzü Artı bir TV’nin Ekonomi Müdürü oldu?

Genel Müdürlüğünü Yavuz Oğhan’ın, haber koordinatörlüğünü Tahir Özyurtseven’in üstlendiği Artı 1 TV'nin transfer atağı devam ediyor.
 
Kanalın hem program, hem de haber kadrosu dikkat çeken isimlerle güçleniyor. Can Dündar, daha önce NTV’de yaptığı “Canlı Gaste”yi Artı 1 TV’de izleyicileriyle buluşturacak.
 
Can Dündar’ın yanı sıra Mirgün Cabas, Özgür Mumcu ve Tuluhan Tekelioğlu’yu da kadroya katan kanalın, haber kadrosunun son transferi Meltem Acet oldu. Ekonomi ve finans dünyasının en başarılı ve güzel yüzlerinden Meltem Acet, Artı bir Tv’de Ekonomi Haber Müdürü olarak görev yapacak ve hafta içi her gün saat 12.00’de ‘Paranın Nabzı’ programını hazırlayıp sunacak.
 
TED Ankara Koleji Mezunu olan Acet, ODTÜ Ekonomi Bölümünü beşinci olarak tamamladı. Acet aynı okulda araştırma görevliliğinin yanı sıra İşletme Yüksek lisansı da yapmış, akademik geçmişi oldukça güçlü bir isim. İngiltere ve Amerika’da da finans alanında çalışan Acet, son olarak Fox TV’de üst düzey yöneticilik yapmış, stratejik planlama direktörlüğünün yanı sıra rating analiz bölümlerini de yönetmişti. Ekran önünde olduğu kadar, ekran arkasında da televizyonculuk tecrübesine sahip olan 
Acet son olarak A Haber’e transfer olmuş ve kanalın ekonomi yüzü olmuştu..



MEDYARADAR- ÖZEL