Magazin
13 Oca 2023 13:56 Son Güncelleme: 13 Oca 2023 14:12

Armağan Çağlayan’dan üzen haber! ‘Beter bir şeymiş...’

Armağan Çağlayan sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Akciğer kanseri tedavisi gören ve sevenlerine sık sık sağlık durumu hakkında bilgi veren Armağan Çağlayan, Twitter hesabından "Beter bir şeymiş" dedi.

Akciğer kanseri tedavisi gören Armağan Çağlayan'ın lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollanmıştı. Hastalığın lenflerine bulaşmadığı müjdesini veren Çağlayan, 30 Kasım'da ameliyat olmuştu.

“ARTIK VEDA ZAMANI…”

"Ameliyat oldum, şimdilik kemoterapi yok" diyen ünlü sunucu, üzücü haberi ise şu sözlerle duyurmuştu:

"Bu fotoğraflar, dün son kez yaptığımız YouTube çekimlerinden. Siz Şubat Ayı ortasına kadar izleyebilecekseniz, ama biz dün son kez çekim yaptık. Artık YouTube'a veda zamanı…. Doktor işlerinizi azaltın, biraz kendinize zaman ayırın dedi…

Bugüne kadar YouTube programlarımıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz… Bir gün başka mecralarda, başka maceralarda tekrar görüşmek ümidiyle … Her şey için çooook teşekkürler … Minettarız…."

İnzivaya çekilen Armağan Çağlayan'dan yeni bir paylaşım geldi. 56 yaşındaki Armağan Çağlayan sözleriyle hayranlarını üzdü.

"Bu hastalık beter bir şeymiş. Başın ağrısa, bacağını bir yere çarpsan, çarptığını bile bile doktora gitmek istiyorsun! Obsesyon!" diye yazan ünlü isme, takipçileri çok sayıda destek mesajı yazdı.