Gündem
06 Şub 2012 09:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:18

ARKA SOKAKLAR'DA NELER OLUYOR? BU AŞK İDDİASI DOĞRUYSA ORTALIK ÇOK KARIŞACAK!

Arka Sokaklar dizisinde oynayan Gamze Özçelik, eski eşiyle aynı dizide oynarken gönlünü başka bir oyuncuya mı kaptırdı?

Gamze Özçelik’in dizide Sinan Komiseri canlandıran Berk Oktay ile birlikte olduğu öne sürüldü.

Oyuncu Gamze Özçelik 3 yıl önce "Arka Sokaklar" dizisinin setinde tanışıp evlendiği Uğur Pektaş’tan 1 ay önce boşanmıştı. Ayrılık gerekçesini ’Şiddetli geçimsizlik’ olarak gösteren çiftin 1 yaşındaki oğulları Murathan’ın velayeti ise Özçelik’e verilmişti. Boşandıktan sonra sessizliğe bürünen çiftten Gamze Özçelik cumartesi akşamı Suadiye’de Monc isimli kulüpte ortaya çıktı. Yanında "Arka Sokaklar" dizisinde Sinan Komiseri canlandıran rol arkadaşı Berk Oktay da vardı. İddiaya göre çift mekanda sürekli elele göz gözeydi ve oldukça samimiydi.

ÖZEL HAYATIMI KONUŞMAYACAĞIM

Vatan’ın haberine göre Gamze Özçelik bu iddiayla ilgili olarak şunları söyledi: "Dünkü mekan o kadar kalabalıktı ki kıpırdamaya yer yoktu. Ayrıca beni setten herhangi biriyle her zaman görebilirler. Böyle saçmasapan konularla ilgili konuşmayacağım. Çünkü bu işin malzemesi olmak istemiyorum. Ayrıca özel hayatımla ilgili hiçbir zaman konuşmadım, konuşmayacağım. Şunu öğrendim bir şeye evet desen de hayır desen de malzeme oluyorsun, bu yüzden de susacağım"

ŞU AN İÇİN YOK

Berk Oktay ise "Şu an için öyle bir şey yok, olursa söyleriz. Sonuçta ortada ahlaksızca bir durum yok. Her şey olabilir ama şu an öyle bir şey yok. Orası arkadaş grubuyla gittiğimiz bir yer. Bizim için ’samimi eğlendiler’ diyorlarsa şunu belirteyim ben yanımdaki erkek arkadaşımla da çok samimiydim, çünkü içerisi çok kalabalıktı. Biz arkadaşlarımızla çıkıp, geziyoruz. Dizilerde o kadar çok vakit geçiriyoruz ki... Zamanla bütün her şeyimizi paylaştığımız insanlar onlar oluyor. Onun için de gün gelir iki insan birbirine bir şey hissederse bunu saklamaz, ortaya çıkar."

NİŞANLISINI TERK ETTİ

Öte yandan Berk Oktay’ın Kasım ayında nişanlandığı sevgilisi Merve Şarapçıoğlu’ndan da Gamze Özçelik yüzünden ayrıldığı da söylentiler arasında. İddiaya göre Berk Oktay Gamze Özçelik’in Aralık ayında boşanmasının ardından nişanlısı Merve Şarapçıoğlu’na ayrılmak istediğini söyledi. Evlilik hazırlıkları yapan nişanlısı Merve Şarapçıoğlu’nun "Neden?" sorusuna ise "Evliliğe hazır değilim" yanıtını verdi.

GÖZLER ESKİ EŞTE

Bu iddia üzerine gözler Arka Sokaklar’da Murat Komiseri canlandıran Özçelik’in boşandığı eşi Uğur Pektaş’a çevrildi. Çünkü Pektaş’ın dizide Sinan Komiser rolündeki Berk Oktay’la karşılıklı oynadığı sahneler fazla...