Arka Sokaklar’da bir dönem resmen sona erdi! Şok eden ayrılık, sebebi ise…

Yaklaşık 17 yıldır yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar bir süredir yayınlanmıyordu. Arka Sokaklar dizisine projenin mimarı Türker İnanoğlu'nun isteği üzerine 45 gün ara verilmiş ancak bu ara daha sonra uzatılmıştı. Final iddiaları gündeme gelen Arka Sokaklar dizisinden herkesi şaşırtan bir ayrılık haberi geldi. Yeni bölümleri bir süredir yayınlanmayan Arka Sokaklar’a ana kadroda yer alan bir isim veda etti.

Arka Sokaklar’da bir dönem resmen sona erdi! Şok eden ayrılık, sebebi ise… - Sayfa 1

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Kanal D'nin her cuma akşamı izleyicisiyle buluşturduğu polisiye türündeki diziden izleyicileri şaşkına çeviren bir haber geldi. 17 sezon boyunca dizide rol alan ve bu rolle özdeşleşen usta isim dizinin yeni bölümlerinde yer almayacağı belirtildi. İşte tüm detaylar…

121
Arka Sokaklar’da bir dönem resmen sona erdi! Şok eden ayrılık, sebebi ise… - Sayfa 2

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi Arka Sokaklar'ın çekimlerine 45 gün zorunlu ara verildiği açıklanmıştı.

221
Arka Sokaklar’da bir dönem resmen sona erdi! Şok eden ayrılık, sebebi ise… - Sayfa 3

Yapım şirketi Erler Film, çalışanlara bir mesaj yollayarak alınan kararı duyurmuştu.

321
Arka Sokaklar’da bir dönem resmen sona erdi! Şok eden ayrılık, sebebi ise… - Sayfa 4

Türker İnanoğlu'nun damadı olan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir de diziyle ilgili kararı sosyal medyadan açıklamış ve "Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir" demişti. Ancak bu ara daha sonra uzatılmıştı.

421