Gündem
02 Mayıs 2012 08:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:36

ARKA SIRADAKİLER DİZİSİNİN SETİNDE KORKUNÇ ÖLÜM!

Arka Sıradakiler, dizisinin setinde meydana gelen kazada sanat grubu asistanı yaşamını yitirdi!

Kağıthane’de bir dizinin çekimlerinin yapıldığı binanın önünde meydana gelen trafik kazasında sanat grubu asistanı Selin Erdem(26) yaşamını yitirdi.

Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, Sarmaşık Sokak’ta meydana gelen olayda, özel bir televizyon kanalında yayınlanan ’Arka Sıradakiler’ adlı dizinin çekimleri sırasında çekimlere kısa bir ara verilmesi üzerine dizinin sanatgrubu asistanı Selin Erdem ve arkadaşları çekimlerin yapıldığı binanın önüne çıkarak hava almaya başladılar.

Bu sırada film ekibinin araçlarından İdris F. yönetimindeki park edilmiş 34 TH 8305 plakalı minibüsün freni boşalarak kaldırımda duran Ömer Özcan ile Selin Erdem’e çarptı. Minibüsün çarptığı Ömer Özcan ile minibüsü durdurmaya çalışan sürücü İdris F. kazada yaralanırken, sanat grubu asistanı Selin Erdem ise minibüsün altında kaldı.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Minibüsün altından çıkartılan Selin Erdem, ambulansla Kağıthane Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Erdem, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hafif yaralanan Ömer Özcan ve sürücü İdris F. ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri yapılarak taburcu edildiler.