Spor
08 Mar 2024 21:25 Son Güncelleme: 08 Mar 2024 23:12

Arjantinli efsane duyurdu! İşte Torreira'nın oynamak istediği kulüp...

Arjantinli efsane futbolcu Juan Roman Riquelme, Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira için flaş bir transfer iddiasın ortaya attı.

Arjantin futbolunun efsane isimlerinden Juan Roman Riquelme, Galatasaray'dan Lucas Torreira ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TYC Sports'a bir röportaj veren Boca Juniors başkanı, son dönemde birkaç futbolcuyla iletişim kurduğunu itiraf etti ve bu isimlerden birinin de Lucas Torreira olduğunu söyledi.

'BOCA FORMASI GİYMEK İSTİYOR'

Arjantinli efsane futbolcu Riquelme, "Torreira, Boca formasıyla oynamak istediğini söylüyor, babasıyla birlikte Boca maçlarına geliyor. Galatasaray onu satın almıştı. Şimdi Icardi ile birlikte Türkiye'de. Geçen yıl ligi kazandılar" dedi.

Torreira ile yaptıkları görüşmeyi de aktaran Riquelme, "Boca için oynamak istiyor ama Galatasaray bonservisini almıştı. Bana, "Hiç şimdiki kadar çok para kazanmadım ve imzaladım" dedi. Yani neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

TORREİRA OYNAMAYI ÇOK İSTİYOR

Ocak ayında bir röportaj veren Lucas Torreira, Boca Juniors ihtimali için, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum! Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evde olmayı, aileme yakın olmayı özledim." demişti.

Galatasaray, 28 yaşındaki Lucas Torreira'yı 2022 yazında Arsenal'den 6 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı.

Sarı-kırmızılı forma altında 70 maçta sahaya çıkan Torreira'nın Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.