Dünya
28 Tem 2023 23:11 Son Güncelleme: 28 Tem 2023 23:14

Arjantin'de kayıp milyonerin cesedi parçalanmış halde bulundu

Arjantin'de bir süredir haber alınamayan fenomen milyoner Fernando Pérez Algaba'nın cesedi, dere kenarında oynayan çocuklar tarafından parçalanmış halde bulundu. Cesedinin parçaları bir bavulun içinden çıkan Algaba'nın parçalanmadan önce 3 kez vurulduğu belirlendi.

Bir süredir kayıp olan milyoner fenomen Fernando Pérez Algaba'nın cesedi, Arjantin'de dere kenarında oynayan çocuklar tarafından parçalanmış halde bulundu.

MİLYONER FENOMENDEN HABER ALINAMIYORDU

Arjantin'de kan donduran bir olay meydana geldi. İspanya'nın Barcelona şehrinde yaşayan fenomen milyoner Fernando Pérez Algaba salı günü kayıplara karıştı. Her yerde aranan Algaba'nın cansız bedeni Arjantin'de bulundu.

CESEDİNİ PARÇALAYIP BAVULA KOYMUŞLAR

Buenos Aires Eyaleti'ndeki Ingeniero Budge kasabasında bir dere kenarında oynayan çocuklar, kırmızı bir bavul buldu. Bavulun içini açan çocuklar ceset parçalarıyla karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, derenin içinde de bir kol buldu. Vücut parçalarının profesyonelce kesildiği, belirlenirken, talihsiz adamın parçalanmadan önce üç kez vurulduğu otopside ortaya çıktı. Algaba'nın kimliği, parmak izleri ve vücut parçalarındaki özel dövmeler sayesinde tespit edildi.

BORCU YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR

Kripto para birimi satışları ve lüks araç kiralama işleriyle milyonlar kazanan fenomenin Instagram'da 900.000 takipçisi bulunuyordu. Son dönemde yüklü miktarda borçlandığı öğrenilen Algaba'nın bu nedenle öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.