Gündem
16 Eyl 2022 08:24 Son Güncelleme: 16 Eyl 2022 08:24

Arif Verimli’den Şeyma Subaşı’nın görüntülerine tepki! ‘Ne kadar sevmesek de...’

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin gizlice çekilen görüntüleri sosyal medyayı salladı. Seren Serengil'in paylaştığı görüntüler gündem oldu. Müge Anlı'nın programıyla tanınan Prof. Dr. Arif Verimli, videonun paylaşılmasına tepki gösterdi.

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin özel görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Şeyma Subaşı'nın bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Meedo ile uyuşturucu kullandığı iddia edildi.

Video sosyal medyada dolaşıma girdi. Müge Anlı'nın uzun süre programında yer alan Prof. Dr. Arif Verimli, videonun paylaşılmasına tepki gösterdi.

Verimli açıklamasında "Madde kullanmak nefret kusma, oh olsun deme, alay etme, tiksinme ya da destekleme konusu değildir! Madde kullanım bozukluğu ve madde bağımlılığı bir beyin hastalığıdır. Etik ve bilimsel olarak kişiyi -ne kadar sevmesek de- kulanım anındaki videolar paylaşmak kesinlikle risklidir" dedi.

Arif Verimli bir diğer yorumunda ise "Aynı zamanda maddeyi tamamen bırakmış kişiler için bu görüntüler uyarıcı olma anlamında çok riskli!" diyerek paylaşımlara dair uyarıda bulundu.