Magazin
04 Oca 2018 09:56 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:54

Arif V 216'nın galası yapıldı! Cem Yılmaz'dan yeni film sinyali!

Başrollerini Cem Yılmaz ile Ozan Güven'in paylaştığı 'Arif V 216'nın galası dün akşam Zorlu Center'da yapıldı.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı ve senaryosunu ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yazdığı Arif V 2016 filminin lansmanı gerçekleştirildi. Lansmanda konuşan Cem Yılmaz, filme ilk tepkilerin aşırı olumlu olduğunu ifade ederek, "Bu film benim yazdığım en iyi senaryodur. Dolayısıyla rahatlıkla en iyi filmimdir" dedi.

5 OCAK'TA VİZLONA GİRİYOR

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı ve senaryosunu ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yazdığı "Arif V 2016" filminin lansmanı gerçekleştirildi. 5 Ocak'ta vizyona girmesi beklenen filmin Levent'te bir AVM'deki sinema salonunda gerçekleştirilen lansmanına, ünlü komedyan Cem Yılmaz'ın yanı sıra ünlü oyuncular Ozan Güven, Zafer Algöz, Can Yılmaz ve film yönetmeni Kıvanç Baruönü katıldı.



"AMACIMIZ KLASİK OLMAK"

Filmin muhasebesine bakmadığını ifade eden Yılmaz, "Senelerdir aynısını yaşıyorum beni kasada oturuyor zannediyorlar. Bu film benim yazdığım en iyi senaryodur. Dolayısıyla rahatlıkla en iyi filmimdir. Her şey çok güzel olacak filmi yirminci senesinde. Bizim izlediğimiz sevdiğim büyük filmler 15 sene dayanan filmlerdi. Bakmayın ki "Arif V 216" 2018'de çıkıyor. Bu film 2025'de de izlenecek. Amacımız klasik olmak ve iyi hatırlanmak istiyoruz. Bundan sonra Erşan Kuneri olabilir neden olmasın" ifadelerini kullandı.



"KANUNU KURALI ANLAMLI BULAN BİR İNSANIM"

"Benim sansürle bir sıkıntım yok" diyen Yılmaz, "Mesela bizim film 13 yaştan yemiş. 28 yaştan da yiyebilirdi. Ben kanunu ve kuralı anlamlı bulan bir insanım ama amacın ne olduğu önemlidir. Mesela uyarılış şekli çocukları şiddetten koruma oluyor. Neyin zararlı olduğuyla ilgili fikirler karışık. Öpüşmek ve daha zararlı yoksa aracı uzaktan taramak mı bilmiyorum. Benim de 5 yaşında bir çocuğum var. Ben 2 insanın öpüşmesini görmesinden dolayı rahatsız olmam" şeklinde konuştu.



"ÇOK DUYGULANDIM"

Ozan Güven ise, "2 senenin sonunda artık akşam gala var herkes filmi seyredecek. Tabi filmi yapmanın amacı çok sevilsin ve izlensin. Bu amaç dışında bir film yapılmıyor. Çok da güzel bir oldu. Filmin son bitmiş halini bizde dün misafirlerle beraber izledik. Ben filmde çok duygulandım. Bütününü seyredince o duygu farklıydı, çok emek verdik. Hakikaten seyirciye değer veren bir film olduğu için çok rahatız. Hikayesiyle oynayan oyuncularıyla 2 saat şahane vakit geçirecekler" diye konuştu.

ACUN ILICALI DA GALADAYDI

Birbirinden ünlü isimleri kadrosunda buluşturan filme ilgi büyüktü.Film oyuncularının yanı sıra sanat, sosyete ve iş dünyasının önde gelen isimleri de geceye boy gösterdi.Acun Ilıcalı galaya eşi Şeyma Subaşı ile birlikte katıldı.