Gündem
24 Oca 2014 09:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Arif Sağ ünlü isimleri bombaladı; Herkes haddini bilecek!

İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl ve Orhan Gencebay’ı da sert bir dille eleştiren MESAM Başkanı Arif Sağ..

İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl ve Orhan Gencebay’ı da sert bir dille eleştiren Başkan Sağ, “Herkes haddini bilecek. Adam gibi düşünüp konuşacak” dedi

27 Aralık günü MESAM’ın (Türkiye Musuki Eser Sahipleri Meslek Birliği) 8’inci Olağanüstü Genel Kurulu’nda yaşanan olaylar sonrası dün MESAM Başkanı Arif Sağ, bir basın toplantısı düzenledi.


İbrahim Tatlıses’in twitter’dan, “Kültür Bakanlığı’na sesleniyorum. MESAM’ın yönetimine son vermemize rağmen halen görevdeler” yazısına Sağ, “İbrahim söylediği lafları düzeltecek. Yolsuzluktan içeride olan kişiye ‘Bu iyi arkadaştır’ diye sahip çıkacaksın. Sana emek vermiş insana hakaret edeceksin” sözleriyle tepki göstererek cezaevinde olan Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’ı ziyaret etmesini eleştirdi. Yavuz Bingöl’ün töre dizilerinde oynamasını eleştiren Sağ, şunları söyledi:
‘Ağalar sevimli gösteriliyor’
“Ağalar sevimli gösteriliyor. Ağanın oğlu, cariyesinden çocuk bile yapıyor dizilerde.”  Son olarak Orhan Gencebay’ın ‘semah besteleyeceğim’ lafı için Sağ, “Önüne gelen semah besteleyemez. Herkes haddini bilecek. Adam gibi düşünüp, konuşacaklar” diye konuştu.