Televizyon
30 Eki 2012 13:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

AREF YİNE AKLINIZI BAŞINIZDAN ALACAK!

'Yetenek Sizsiniz' ile çıkış yapan Aref Ghafouri, dünya turnesine hazırlanıyor.

Türkiye'nin son yıllarda en önemli çıkış yapan showman'i Mentalist&İllüzyonist Aref Ghafouri, yeni sahne gösterisi "The Others" ile Türkiye ve Dünya turnesine hazırlanıyor.

Tiyatral iki bölüm şeklinde sahnelenen gösterinin ilk bölümünde, izleyiciler kendilerinin de içerisine dâhil oldukları birbirinden özel ve gerilim dolu gösteriler izleyecekler, İkinci bölümde; izleyicilerin kanını donduracak gerilim dolu gösteriler ile Sahne alacak olan sanatçı, gösteri bittiğinde izleyicilerde özel bir anı bırakacaktır.

Gösteride izleyenleri orta çağ gizemlerine götürecek olan Aref Ghafouri, İnsanoğlunun cevap bulamadığı doğa üstülüklere, farklı bir yorum getirecektir

THE OTHERS; insanlar dışındaki diğer güçleri, enerjileri ve onların Dünya hayatına etkilerini anlatan bir kurgu içermektedir.

Gösteride; telepati, telekinezi, mind reading, psikoloji ve beden dili gibi teknikler ile izleyiciyi şaşırtan Aref Ghafouri, Türkiye de ilk defa gerçekleşecek olan gerilim tarzındaki bu gösteri için yaklaşık 1 yıllık önemli bir araştırma ve çalışma yapmıştır.

"Doğa, doğaldır. Akıl ise üstündür! Aklınızı doğru kullanırsanız, Doğanın üzerine çıkabilirsiniz." Aref Ghafouri