Magazin
27 Mayıs 2014 10:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:13

Arda'dan samimi açıklamalar; "Ben bir kadını beğeneyim yeter"

Türk futbol tarihinin en başarılı isimlerinden olan, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemde kalan Arda Turan, açıklamalarda bulundu.

La Liga'da ezeli rakipleri Barcelona ve Real Madrid önünde şampiyonluk ipini göğüsleyen Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, GQ'ya özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kadınlarla ilgil açıklamalarda bulunan Arda Turan, "Ben bir kadını beğeneyim yeter. Ben beğeniyorsam tamamdır. Zaten bir kadının isteyeceği her şey bende var" diyor.

Arda Turan röportajından ara başlıklar...

"ÇOK SERT VE AKSİ BİR ADAMIM"


Sohbete görünen yüzünün ardındaki Arda'yı anlatarak başlayan milli futbolcu, "İnsanlar dışarıda hep gülen, hep sempatik Arda'yı görüyor. Ben aslında kendi hayatımda çok sert, çok aksi bir adamımdır. Hayata ilişkin kaygılarım vardır. Öyle vur patlasın, çal oynasın bir adam değilim. Oysa beni sabahtan akşama kadar gülen, dünya umurunda olmayan bir adam zannediyorlar. Ama artık insanlarla arama belli bir mesafe, belli bir perde koymam gerekir. Yoksa anlaşılamıyorsun." dedi.

İŞTE ARDA'NIN O POZLARI

"BEN KAZANMAYA DEĞİL MUTLU OLMAYA OYNARIM"

Özel hayatında da kalbinden geçeni yaptığını ve yaşadığını sözlerine ekleyen Turan, "Benim hayatımda hesap, kitap, matematik olmaz. Kalbimden geçeni yaşarım. İşi de, aşkı da hesaplayarak yaşamadım hiç. Ben kazanmaya oynamam, mutlu olmaya oynarım. Bu yüzden hiç sahte olmadım. Olamam da zaten" dedi.

"BEN BİR KADINI BEĞENEYİM YETER"

Kadınlar, özgüven ve aşk konusunda ise şunları söyledi yıldız futbolcu: "Bizim çocuklar hep makara yapar benle; işte yakışıklı değilsin, fiziğin düzgün değil. Evet, bir kadının beni beğenmesine gerek yok. Beğenmezler de zaten ama ben bir kadını beğeneyim yeter. Kadınlar güçlü, başarılı, korumacı erkeği severler. Bunların hepsi bende var. Üstüne bir de kendimi beğendirmek için niye çaba sarf edeyim? Ben beğeniyorsam tamamdır. Zaten bir insanın oturacağı evle, evleneceği insan bir yerde beklermiş. Bunlar planla olacak şeyler değil. Aşk, sevgi planla, hesapla olsaydı bu kadar güzel olmazdı zaten. Sevdiklerim için her şeyi yapan, sınırı olmayan bir adamım. Allah bana güç versin yeter ki." diye konuştu.