Spor
20 Mar 2024 21:13 Son Güncelleme: 20 Mar 2024 21:45

Arda+50 milyon karşılığında hayırlı uğurlu olsun! Ve transfer resmen duyuruldu

Real Madrid, Bayer Leverkusen'in yıldızı Florian Wirtz için harekete geçti. Eflatun beyazlılar Alman yıldızın transferi için Arda Güler'i kullanmayı amaçlıyor. Real Madrid, Florian Wirtz'i kadrosuna katmak için ödeyeceği bonservisin yanında Arda Güler'i Leverkusen'e kiralık olarak teklif edecek. İşte detaylar…

Arda Güler, Real Madrid kariyerine bir yıllık ara vermeye hazırlanıyor. Bu sezon Bayer Leverkseun ile gösterdiği performansla tüm Avrupa devlerini peşine takan Florian Wirtz, Real Madrid'e imza atarsa milli futbolcu Almanya'nın yolunu tutacak.

ARDA GÜLER GİDİYOR, FLORIAN WIRTZ GELİYOR

Real Madrid, Florian Wirtz'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan haberde; Başkan Floretino Perez'in 20 yaşındaki Alman oyuncu için takas+para teklif edeceği belirtildi. Wirtz için 50 milyon euro bedeli gözden çıkaran Perez, Arda Güler'i de kiralık olarak Leverkusen'e gönderme kararı aldı. Milli futbolcuya bir süredir ilgisi olduğu bilinen Alman temsilcisinin teklife sıcak bakabileceği ifade edildi.

TÜM DEVLER PEŞİNDE

Haberde Florian Wirtz'e birçok dev kulübün talip olduğuna değinildi. Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona'nın yanı sıra Manchester City ve Bayern Münih de genç yıldızın durumunu yakından takip eden ekipler arasında.

SEZON RAKAMLARI

Florian Wirtz, bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla 36 maçta 2688 dakika sahada kaldı. Genç orta saha bu süre içinde skora 11 gol ve 17 asist ile katkı sağladı.