Arda Turan'ın doğduğu Bayrampaşa'da Aslıhan Doğan'a şok! Kimse tanımadı

Galatasaray kaptanı Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan YouTube kanalı için eşinin doğup büyüdüğü semt olan Bayrampaşa'da çekim yapmaya gitti. Aslıhan Turan Doğan'ın sorularına verilen yanıtlar ise ilginçti.

Arda Turan'ın doğduğu Bayrampaşa'da Aslıhan Doğan'a şok! Kimse tanımadı - Sayfa 1

Galatasaray kaptanı Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan YouTube kanalı için, eşinin doğup büyüdüğü İstanbul'un Bayrampaşa ilçesine çekim yapmaya gitti. Herkese tek tek 'Beni Tanıyor musunuz' diye soran Aslıhan Turan'ı kimse tanımadı.

114
Arda Turan'ın doğduğu Bayrampaşa'da Aslıhan Doğan'a şok! Kimse tanımadı - Sayfa 2

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, eşinin doğduğu ve ailesinin hala yaşamaya devam ettiği Bayrampaşa sokaklarını gezdi. YouTube kanalı için çektiği videolarla gündeme gelen Aslıhan Doğan'dan yeni video geldi. Bayrampaşa sokaklarını gezen Aslıhan Doğan, "Beni tanıyan var mı?" diye sordu. Sosyal medyada video ti'ye alınırken "Kocanı kim tanıyor ki artık, seni tanısınlar" yorumları yapıldı.

214
Arda Turan'ın doğduğu Bayrampaşa'da Aslıhan Doğan'a şok! Kimse tanımadı - Sayfa 3

İki çocuk annesi YouTuber Aslıhan Doğan, bu sefer eşi Arda Turan’ın doğup büyüdüğü Bayrampaşa sokaklarına gitti. Kayınvalidesinin evinde ve Bayrampaşa'da eşinin doğduğu ve ünlü bir futbolcu olduktan sonra 'Arda Turan' olarak ismi değiştirilen mahallede çekim yaptı.

314
Arda Turan'ın doğduğu Bayrampaşa'da Aslıhan Doğan'a şok! Kimse tanımadı - Sayfa 4

“Beni tanıyan var mı acaba?”

Sosyetenin ünlü ismi “Beni tanıyan var mı acaba?” testi yaptı.  

414