Magazin
29 Haz 2022 12:32 Son Güncelleme: 29 Haz 2022 12:36

Arda Turan'ın 'cinsel taciz' davasında karar

Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ikinci kez beraat etti.

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre, futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraatine yönelik hükmün istinaf mahkemesince bozulmasının ardından yeniden yargılanması yapıldı.

Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla yeniden yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme Arda Turan'ı, "cinsel taciz" suçundan beraatine karar verdi. Böylelikle Arda, ikinci kez beraat etmiş oldu.

NE OLMUŞTU?

Arda Turan'ın, Emirgan'daki bir mekanda Berkay'ın eşi Özlem Şahin'i taciz ettiği ve bunun üzerine Berkay ile kavga ettiği iddia edilmişti.

Sonrasında Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı. Turan'ın, popçunun tedavi gördüğü hastaneye silahla gidip ateş etme görüntüsü ekranlara yansımıştı.

BURAK YILMAZ İFADE VERMİŞTİ

Önceki yapılan duruşmada futbolcu Burak Yılmaz’ın celse arasında ifade verdiği ortaya çıkmıştı. Yılmaz ifadesinde şunları söylemişti; 'Mekanda eğleniyorduk. Hatırladığım kadarıyla bir arbede olayı oldu. Berkay’a yardımcı oldum, dışarı çıkardım. Mekan çok kalabalıktı. Ayrıca Arda’nın Özlem Hanım'la diyaloğuna şahit olmadım. Arda ile Berkay arasında 2-3 saniyelik bir konuşma geçti. Ancak uzak olduğum için ne konuştuklarını duymadım. Sonra bir anda arbede oldu. Berkay’ın burnu kanadı. Dışarı çıkardım. Sonra korumaları geldi. Birisi 'Silahımı getirin' diye bir şey söyledi ancak kim söyledi hatırlamıyorum. Sonra ben de Arda’yı alıp oradan çıkardım.' demişti