Spor
27 Ağu 2023 08:46 Son Güncelleme: 27 Ağu 2023 08:49

Arda Turan'dan takipçisine sitemkâr yanıt: Barcelona'ya gideceğimi de düşünen yoktu...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Trendyol 1. Lig'e 3 maçta 3 galibiyetle başlarken sosyal medyada kendisi hakkında yapılan yoruma sitemkâr bir yanıt verdi.

Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'e 3 galibiyetle başladı.

Ligin ilk haftasında Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup eden Eyüpspor, ikinci haftada karşılaştığı Kocaelispor'u ise 2-0'lık skorla geçti.

NAMAĞLUP LİDER

Son olarak Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşan Eyüpspor, sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrılırken topladığı 9 puanla ligin zirvesinde yer aldı.

Karşılaşmayı kendine ayrılan bölümde heyecanla takip eden Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Spor Arena'nın yaptığı paylaşıma yorum yapan sosyal medya kullanıcısına yanıt verdi.

Tuzlaspor mücadelesinde kendisiyle ilgili yapılan paylaşıma yorum yapan kullanıcıya yanıt veren Arda Turan, futbolculuk kariyerini örnek gösterip sitemkâr bir paylaşımda bulundu.

"BARCELONA'YA GİDECEĞİMİ DÜŞÜNEN YOKTU"

Bir sosyal medya kullanıcısının "Arda'nın bu takımdan Atletico'ya yükseleceğini düşünen var mı gerçekten" şeklindeki eleştirisine yanıt veren genç teknik adam, "Manisa'dan da Barcelona'ya gideceğimi düşünen yoktu. Alışığım ben" ifadelerini kullandı.