Televizyon
03 Ara 2012 13:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:27

ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA; "FENERBAHÇE KAMPINA NEDEN GİTTİM?"

Arda ve Emre, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımını Madrid'de ziyaret etti, olay oldu

Arda ve Emre, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımını Madrid'de ziyaret etti, olay oldu... G.Saraylı taraftarlar Arda'nın bu ziyaretini ve ezeli rakiplerinin kanalı FBTV'ye çıkmasını kabullenemezken, milli oyuncu konu hakkında açıklamalar yaptı...

Arda Turan suskunluğunu bozarken, hakkındaki eleştirilere Beyaz Tv ekranlarından yanıt verdi. Beyaz Tv spor müdürü Ertem Şener 'le bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Arda Turan “Ben bir G.Saraylının gösterdiği örnek davranışı gösteriyorum” dedi.

"HANGİ TAKIM OLSA GİDERİM"
Arda Turan şunları söyledi:
"Birincisi Oğuz Savaş benim sınıf arkadaşım. Şehremini Lisesi 'nde birlikte okuduk. Semih Erdem 'de benim sınıf arkadaşım. Ömer ağabeyle birlikte tatil yaptık yıllarca. Bir de yani hiçbir şey olmasa ben burada aynı zamanda Türk Milli takımının kaptanı olarak da bulunuyorum. Ülkemizin hangi takımı gelirse ben onun kampına giderim. Ben buraya gelen öğrencilere bile yardımcı oluyorum. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum"

"BU İŞLERİ BIRAKMAMIZ LAZIM"
"Onlara bir hoş geldiniz demekte bir şey yok ki. Herkes söyler Metin Oktay jübilesinde Fenerbahçe forması giydi diye. Oraya gittiğim insanlarda benim ne kadar Galatasaraylı olduğumu biliyorlar. Bunda bir şey yok ki. Ben zaten bir G.Saraylının gösterdiği örnek davranışı gösteriyorum. Tamam ülkemizde yine yapalım, yine tartışalım yine olsun ama yurtdışına çıktığımıza artık bu işleri bırakmamız lazım. Bizim böyle destek vermemiz lazım ki ülke daha ileriye gitsin. Bunun üzerinde konuşulacak bir şey yok".