Magazin
27 Ara 2013 11:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

Arda Turan son noktayı koydu: Sarı fırtına iyidir, başımızın tacı

Milli futbolcu Arda Turan, Sinem Kobal'dan ayrıldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

TV8'de Saba Tümer'in 'Bu Gece' programına konuk olan Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Arda, Sinem Kobal'ın çocukluk aşkı olduğunu belirterek, "Hayatımda her şeyi paylaştık, aramızda ufak tefek sorunlar olabilir ama son dönemde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Sinem benim baş tacım. Basında benim ailemle ilgili haberler çıkıyor, bunlar yakışmıyor" diye konuştu.

KOBAL'A "SARI FIRTINA" DEDİ
Basında çıkan her habere cevap vermediğini ifade eden Arda Turan, "Sinem'le de konuşuyorum ve bu durumları değerlendiriyoruz. Ben iyi niyetli bir adamım ve herkesin sorduğu sorulara cevap veririm ama yanlış yazıyorlar. Sarı fırtına iyidir, başımızın tacı" dedi.

"BAYRAMPAŞALIYIM, PSİKOLOJİK DELİYİM"
İspanya'da çok rahat olduğunu ve kendine zaman ayırabildiğini anlatan milli oyuncu, "İdmanlara çıkıyorum, binlerce kişinin karşısında maç oynuyorum. Herkesle paylaşım halindeyim ama benim de kendime ait bir zamanım olmalı. Sonuçta ben psikolojik deliyim. Bayrampaşalıyım, bunun da gururunu taşıyorum. Biraz da raconluk var tabii semtten kaynaklanan diye konuştu.

FENERBAHÇE'YE GELECEK Mİ ?
Türkiye'ye tekrar dönmeyi düşünmediğini, Türkiye'deki magazin olaylarından dolayı yurt dışına gittiğini kaydeden Arda, "Fenerbahçe 10 kat daha fazla para verse yine de transfer olmaz mısın?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Fenerbahçe başkanını ve taraftarını üzmek istemiyorum, onlara karşı kırıcı sözlerden de uzak durmaya çalışıyorum çünkü bana karşı bir sevgileri var. Ama ben bir Galatasaraylıyım. Böyle politik cevaplar vereyim."

Rol modelinin Fenerbahçeli Emre Belözoğlu olduğunu anlatan Arda, Türkiye'de en beğendiği futbolcuların Selçuk İnan ve Burak Yılmaz olduğunu söyledi.

CRISTIANO RONALDO ANISI
Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo ile yaşadığı bir anısını da açıklayan Arda, şu ifadeleri kullandı:

"Ronaldo'ya dedim ki içimden, 'ben ettim sen etme'. 'Bir faul yapayım da kendine gelsin' dedim. Elimi şöyle bir attım vücuduna, bir baktım duvar gibi. Şaka bir yana Ronaldo gerçekten çok özel bir oyuncu. Aynı yerde oturuyoruz, komşuyuz. Karşılaştığımızda da selamlaşıyoruz."