Magazin
30 Oca 2019 14:50 Son Güncelleme: 30 Oca 2019 14:57

Berkay’dan itiraf gibi “1000 TL” açıklaması! Yargıyı kandırdı mı?

Arda Turan ile karıştığı kavgayla ilgili bugün hakim karşısına çıkan Berkay'dan, duruşma sonrasında şoke eden bir açıklama geldi.

Berkay Şahin, Arda Turan ile ettiği kavgadan dolayı birlikte bugün İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeydi. Eşiyle birlikte duruşmaya katılan Berkay, aylık gelirinin 1000 TL olduğunu açıklamış ve şaşkınlık yaratmıştı. Birçok kişi bu açıklamasının üzerine sosyal medyada “Bu kadar az kazanıyor olamaz, acaba vergi mi kaçırıyor?” sorusunu yöneltti.

Dava sonrasında Berkay’dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Ünlü popçu, Instagram hesabından şöyle dedi: “Arkadaşlar 1000 TL’ye takılmışsınız ama onu niye söylediğim aşikâr. 1000 TL kazanmadığımı zaten herkes farkındadır. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin.”

“YAPTIRIMDA BULUNULACAK MI?”

Berkay’ın bu açıklamasının ardından birçok kişi, “Berkay’ın mahkemeye yönelik verdiği yalan gelir beyanıyla ilgili bir yaptırımda bulunulacak mı?” diye sordu.

BERKAY AÇIKLAMALARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Mahkeme çıkışında arabasında çektiği videosunda ‘aylık bin lira kazanıyorum’ sözlerine açıklık getiren Berkay, akıllarda uyandırdığı soru işaretlerini daha da artırdığını anladıktan sonra konuyla ilgili bir video daha çekme gereği duydu. Mahkemede ifade verirlerken Arda Turan’ın ‘300 bin Euro kazanıyorum’ sözlerini böbürlenme olarak algıladığını söyleyen Berkay bunun üzerine kinaye yaparak ‘ben de bin lira kazanıyorum’ dediğini söyledi ve “yanlış anlaşıldıysa özür dilerim” dedi.