Magazin
18 Mayıs 2013 13:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

ARDA SÖZÜNDE DURDU! İŞTE YENİ İMAJI!

Atletico'nun kupayı müzesine götürmesiyle birlikte Arda Turan, uzattığı saçlarını kestirdi.

Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, Real Madrid'i Kral Kupası'nda yenmeleri halinde saçlarını kestireceği sözünü vermişti. Bunu başaran Atletico'da milli yıldız sözünde durdu.

Atletico Madrid'in, Real Madrid karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle Kral Kupası'nı kaldırmasının ardından gözler Türk yıldız Arda Turan'a çevrildi. Milli futbolcu, takımlarının kupayı kaldırması durumunda saçlarını kestirme sözü vermişti. Arda Turan sözünde durarak soyunma odasında saçlarını kestirdi. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Arda, "Burada olmaktan çok mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum" dedi.

Yıldız futbolcu maç öncesinde şu ifadeleri kullanmıştı:
 
"Hedefimize varabilmemiz için çaba sarf etmeliyiz. Gerekirse acı çekmeliyiz. Zorlu bir maç olacak. Mental ve fiziksel açıdan takımımızın hazır olduğunu görebiliyorum. Sonuna kadar savaşmalıyız ve sahada varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız."
 
"90 dakikalık maç uzatmalara gitse bile kazanmamız gereken bir maç. Mutluyum, soğukkanlıyım ve hazırım. Bununla birlikte tribündeki taraftarlarımız itici gücümüz olacak. Kazanacağımıza inanıyorum. Eğer kupada şampiyonluğa ulaşırsak, saçlarımı kestireceğim."

sporx