Magazin
01 Mayıs 2012 11:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:36

ARDA SİNEM'İ ÇABUK UNUTTU! GÖNLÜNÜ SOSYETİK GÜZELE KAPTIRDI!

Arda Turan, Sinem Kobal'dan sonra gönlünü hangi sosyetik güzele kaptırdı?

Arda Turan, Sinem Kobal’dan sonra gönlünü sosyetik güzel Selin İmer’e kaptırdı. Madrid’de futbolcunun evinde kalan İmer, 2 hafta sonra bitecek İspanya Ligi sonrası yeni aşkıyla tatile gidecek.

’SOSYETİK SEVER’
Magazin ve futbol dünyası yine birlikte! Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda Turan, sosyetik güzel Selin İmer’le yeni bir aşka yelken açtı. Turan, uğruna Türkiye’yi bırakıp Madrid’e yerleşen Sinem Kobal’la ihanet yüzünden Şubat ayında ayrılmıştı. Futbolcunun kendisine aldattığını öğrenen güzel oyuncu ise soluğu İstanbul’da almıştı.

OTELE GİTMEDİ
İddialara göre Yıldız futbolcu Arda Turan, birkaç haftadır Selin İmer’le aşk yaşamaya başladı. Arkadaşı Gamze Karaman’la İspanya’ya giden İmer, otel yerine Turan’ın evine yerleşti. Bir süre sonra Karaman İstanbul’a döndü ama Selin İmer kaldı. Madrid sokaklarını sarmaş dolaş arşınlayan ikili, şimdilik aşklarını gizlemeyi tercih ediyor.

AŞK DEFTERİ KABARIK...
Silen İmer, Alican Ulusoy, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla magazin sayfalarını süsledi.